Dierenvoedselbank De Gouden Poot

305 keer bekeken 3 comments

Hieronder staan alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het stemmen is gesloten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, zouden op 28 maart 2020 pitchen voor de winst voor jury en publiek. Vanwege het corona-virus hebben ze met een filmpje gepitcht.

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en na afloop om 20.30 uur natuurlijk ook hier op de website!

Dierenvoedselbank de Gouden Poot verstrekt voer- en dierbenodigdheden aan baasjes die om welke reden dan ook in de financiële problemen zijn gekomen en al dieren hadden voordat dit gebeurde.

Ze werken voor baasjes in de noordelijke drie provincies, hebben een depot in het Hogeland en ondersteunen ook in Delfzijl e.o.

Stichting de Gouden Poot is gericht op baas en dier. Als de baas geen geld meer heeft om zijn dieren te voeden, dan wordt er uit eigen mond eten gespaard om het huisdier te kunnen voeden. Dieren gaan bij hun baasjes voor!

Door diervoer en dierbenodigdheden te verstrekken, kan het dier bij de baas blijven en zijn beiden tevreden en gelukkig. Dieren wegdoen is geen optie vindt de Stichting, maar klanten mogen ook geen enkel dier er meer bij nemen om in aanmerking te komen voor steun van de Gouden Poot. Ook geen nestjes van hond of kat.

Ze helpen alleen daar waar de dieren er al waren voordat men in de problemen kwam. Deze regel wordt streng gehandhaafd.

 

Images

Register

Comment

Twitter

On the map

3  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Mark Molenaar February 19, 2020

Riane, k heb je account gevonden en geactiveerd! Nog wel even een wachtwoord aanmaken.

Mark Molenaar February 19, 2020

Riane, mail me even op m.molenaar@nov.nl en dan help ik je!

Riane February 19, 2020

Ik heb een account aangemaakt maar stemmen lukt niet! Heel.omslachtig allemaal deze stemmethode.

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings