Dierenvoedselbank De Gouden Poot

51 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan de lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die al kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. De aanmelding is gesloten. Vanaf 18 februari tot en met 22 maart 2020 kan het grote publiek stemmen op de kandidaten. Minister Hugo de Jonge reikt op 28 maart de prijzen uit.

Voor de VriendenLoterij PassiePrijs, de ProminentenPrijs en de Gouden Venus van Milo komen de kandidaten eind januari 2020 online.

Dierenvoedselbank de Gouden Poot verstrekt voer- en dierbenodigdheden aan baasjes die om welke reden dan ook in de financiële problemen zijn gekomen en al dieren hadden voordat dit gebeurde.

Ze werken voor baasjes in de noordelijke drie provincies, hebben een depot in het Hogeland en ondersteunen ook in Delfzijl e.o.

Stichting de Gouden Poot is gericht op baas en dier. Als de baas geen geld meer heeft om zijn dieren te voeden, dan wordt er uit eigen mond eten gespaard om het huisdier te kunnen voeden. Dieren gaan bij hun baasjes voor!

Door diervoer en dierbenodigdheden te verstrekken, kan het dier bij de baas blijven en zijn beiden tevreden en gelukkig. Dieren wegdoen is geen optie vindt de Stichting, maar klanten mogen ook geen enkel dier er meer bij nemen om in aanmerking te komen voor steun van de Gouden Poot. Ook geen nestjes van hond of kat.

Ze helpen alleen daar waar de dieren er al waren voordat men in de problemen kwam. Deze regel wordt streng gehandhaafd.

 

Images

Votes

Twitter

On the map

0  Comments

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum