JoMeGiNi

144 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan de lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die al kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. De aanmelding is gesloten. Vanaf 18 februari tot en met 22 maart 2020 kan het grote publiek stemmen hun favoriete kandidaat. Zij mogen kiezen uit alle 114 kandidaten. 

Stemmen? Registreer je!

De kandidaten voor de VriendenLoterij PassiePrijs en de Gouden Venus van Milo  staan ook online. De eerste kandidaten voor de de ProminentenPrijs staan online.

JoMeGiNi: Jongens en Meiden Gilde Nibbixwoud is een vereniging die zich richt op jongeren tussen de 6 en 12 jaar. Voor leden organiseren ze groepsavonden met verschillende activiteiten. Voor leden en niet-leden organiseren ze gedurende het jaar evenementen.

JoMeGiNi is vrijwilligersorganisatie voor de jeugd uit Nibbixwoud en omstreken. De JoMeGiNi organiseert groepsavonden en diverse evenementen voor de kinderen van groep 3 (ongeveer 6 jaar) tot en met de eerste klas (ongeveer 12 jaar). Van maandag tot en met vrijdag organiseren we groepsavonden. Elke leeftijdscategorie heeft zijn eigen avond. Tussen 18:30 en 20:00 worden er het hele jaar door activiteiten gedaan als knutselen, sporten, koken, speurtochten, etc. De invulling van de groepsavonden wordt in samenspraak met de kinderen bedacht door de leiding. Naast de wekelijkse groepsavonden organiseert JoMeGiNi ook diverse evenementen. Denk aan Sinterklaas, Kerst, Pasen, openingsdag, carnaval, dauwtrappen (2 daags evenement), fancy fair en ons grootste evenement, onze kamp week.

De JoMeGiNi is een zelfstandige organisatie welke wordt geleid door 35 jongeren tussen de 18 en 27 jaar. We hebben elk jaar ongeveer 170 leden afkomstig uit Nibbixwoud en de omliggende dorpen. De activiteiten van de JoMegiNi worden gefinancierd door de contributie van de leden, verschillende fondsen en ene heel belangrijk onderdeel van onze inkomsten is onze eigen fancy fair. Een 2 daags feestweekend waarbij we een rad van fortuin hebben staan, spellen en een bar. Met deze inkomsten houd de leiding de vereniging draaiende. De kracht van de JoMeGiNi zijn de super enthousiaste leidinggevenden, doorgaans ook allemaal zelf als kind geweest bij de vereniging, die zich heel hard inzetten en veel tijd spenderen om elke avond of evenement weer tot een succes te maken.

Images

Votes

Register

Comment

Twitter

On the map

0  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum