KNRM Medemblik

42 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan de lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die al kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. De aanmelding is gesloten. Vanaf 18 februari tot en met 22 maart 2020 kan het grote publiek stemmen hun favoriete kandidaat. Zij mogen kiezen uit alle 114 kandidaten. 

Stemmen? Registreer je!

De kandidaten voor de VriendenLoterij PassiePrijs en de Gouden Venus van Milo  staan ook online. De eerste kandidaten voor de de ProminentenPrijs staan online.

"Ze doen zulk goed 'werk'. Ze moeten binnen 10 minuten present zijn op de boot..."

Dankzij de meer dan 90.000 donateurs kan de KNRM kosteloos hulp bieden. De KNRM is een goed doel, zonder overheidssubsidie. De vrijwilligers staan 24 uur per dag klaar om onder alle weersomstandigheden uit te rukken. De KNRM in Medemblik biedt zo’n 40-45x per jaar hulp op het IJsselmeer, dit varieert van vastgelopen boten tot ernstige ongevallen waarbij ook levens zijn de betreuren.

De vrijwilligers hebben alle opleidingen gevolgd zoals vaarbewijs, EHBO, Radarwaarnemingen. Ze hebben momenteel een jonge gemotiveerde club vrijwilligers alle woon of werkzaam in Medemblik, aangezien de vrijwilligers binnen 10 minuten present moeten zijn bij een melding.

Images

Votes

Register

Comment

Twitter

On the map

0  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum