KNRM Medemblik

581 keer bekeken 1 reacties

Hieronder staan alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het stemmen is gesloten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, zouden op 28 maart 2020 pitchen voor de winst voor jury en publiek. Vanwege het corona-virus hebben ze met een filmpje gepitcht.

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en na afloop om 20.30 uur natuurlijk ook hier op de website!

"Ze doen zulk goed 'werk'. Ze moeten binnen 10 minuten present zijn op de boot..."

Dankzij de meer dan 90.000 donateurs kan de KNRM kosteloos hulp bieden. De KNRM is een goed doel, zonder overheidssubsidie. De vrijwilligers staan 24 uur per dag klaar om onder alle weersomstandigheden uit te rukken. De KNRM in Medemblik biedt zo’n 40-45x per jaar hulp op het IJsselmeer, dit varieert van vastgelopen boten tot ernstige ongevallen waarbij ook levens zijn de betreuren.

De vrijwilligers hebben alle opleidingen gevolgd zoals vaarbewijs, EHBO, Radarwaarnemingen. Ze hebben momenteel een jonge gemotiveerde club vrijwilligers alle woon of werkzaam in Medemblik, aangezien de vrijwilligers binnen 10 minuten present moeten zijn bij een melding.

Afbeeldingen

Registreren

Reageren

Twitter

Op de kaart

1  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Marcel 04-03-20 om 20:34

KNRM Medemblik

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen