Club Vagebond – Stadswandeling Vagebond

416 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan de lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die al kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. De aanmelding is gesloten. Vanaf 18 februari tot en met 22 maart 2020 kan het grote publiek stemmen hun favoriete kandidaat. Zij mogen kiezen uit alle 114 kandidaten. 

Stemmen? Registreer je!

De kandidaten voor de VriendenLoterij PassiePrijs en de Gouden Venus van Milo  staan ook online. De eerste kandidaten voor de de ProminentenPrijs staan online.

Vagebond organiseert een stadswandeling in Nijmegen waarbij een (ex-)dakloze en/of (ex-)drugsverslaafde vertelt over het leven op straat en het harde leven dat ze zelf hebben geleefd. Op professionele wijze zetten ze hun talenten in als stadsgids.

Ze nemen u mee in de keiharde realiteit van het Nijmeegse straat- en daklozen leven.

Dakloos worden, wat betekent dat eigenlijk? Hoe leef je dan ? Wat maak je mee? Club Vagebond neemt geïnteresseerden mee op een Stadswandeling genaamd Vagebond waarbij (ex-) daklozen en (ex-) drugsverslaafden u vertellen over het leven op straat , het harde leven dat ze zelf geleefd hebben. Zij delen hun ervaringen met u en zetten hun talenten in als stadsgids. Zij nemen u mee in de keiharde realiteit van het Nijmeegse daklozenbestaan. Het werk als stadsgids draagt bij aan het zelfvertrouwen en de eigenwaarde van de (ex-) daklozen en /of (ex-) drugsverslaafden. Tevens vergroot het de zelfredzaamheid. Vagebond is een stadswandeling die u niet snel zult vergeten.

Images

Votes

Register

Comment

Twitter

On the map

0  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum