Genomineerd! Club Vagebond – Stadswandeling Vagebond

1583 keer bekeken 1 comments

Hieronder staan alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het stemmen is gesloten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, zouden op 28 maart 2020 pitchen voor de winst voor jury en publiek. Vanwege het corona-virus hebben ze met een filmpje gepitcht.

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en na afloop om 20.30 uur natuurlijk ook hier op de website!

Vagebond organiseert stadswandelingen in Nijmegen, waarbij een (ex-)dakloze en/of (ex-)drugsverslaafde vertelt over het leven op straat en het harde leven dat ze zelf hebben geleefd. Op professionele wijze zetten ze hun talenten in als stadsgids.

Dakloos worden, wat betekent dat eigenlijk? Hoe leef je dan ? Wat maak je mee? Club Vagebond neemt geïnteresseerden mee op een Stadswandeling genaamd Vagebond waarbij (ex-)daklozen en (ex-)drugsverslaafden vertellen over het leven op straat , het harde leven dat ze zelf geleefd hebben. Zij delen hun ervaringen en zetten hun talenten in als stadsgids. Het werk als stadsgids draagt bij aan het zelfvertrouwen en de eigenwaarde van de (ex-)daklozen en /of (ex-) drugsverslaafden. Ook  vergroot het de zelfredzaamheid. Vagebond is een stadswandeling die u niet snel zult vergeten.

Images

Register

Comment

Twitter

On the map

1  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Anoniem March 05, 2020

Ik krijg maar niet de optie om te stemmen na de registratie etc.

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings