Genomineerd! Club Vagebond – Stadswandeling Vagebond

1864 keer bekeken 1 reacties

Hieronder staan alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het stemmen is gesloten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, zouden op 28 maart 2020 pitchen voor de winst voor jury en publiek. Vanwege het corona-virus hebben ze met een filmpje gepitcht.

Vagebond organiseert stadswandelingen in Nijmegen, waarbij een (ex-)dakloze en/of (ex-)drugsverslaafde vertelt over het leven op straat en het harde leven dat ze zelf hebben geleefd. Op professionele wijze zetten ze hun talenten in als stadsgids.

Dakloos worden, wat betekent dat eigenlijk? Hoe leef je dan ? Wat maak je mee? Club Vagebond neemt geïnteresseerden mee op een Stadswandeling genaamd Vagebond waarbij (ex-)daklozen en (ex-)drugsverslaafden vertellen over het leven op straat , het harde leven dat ze zelf geleefd hebben. Zij delen hun ervaringen en zetten hun talenten in als stadsgids. Het werk als stadsgids draagt bij aan het zelfvertrouwen en de eigenwaarde van de (ex-)daklozen en /of (ex-) drugsverslaafden. Ook  vergroot het de zelfredzaamheid. Vagebond is een stadswandeling die u niet snel zult vergeten.

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

Op de kaart

1  reacties

Anoniem 05-03-20 om 9:13

Ik krijg maar niet de optie om te stemmen na de registratie etc.

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen