Het Brielse Sinterklaashuis

752 keer bekeken 3 reacties

Hieronder staan alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het stemmen is gesloten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, zouden op 28 maart 2020 pitchen voor de winst voor jury en publiek. Vanwege het corona-virus hebben ze met een filmpje gepitcht.

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en na afloop om 20.30 uur natuurlijk ook hier op de website!

Het Brielse Sinterklaashuis zorgt er met alle vrijwilligers voor dat in de periode na de intocht van Sinterklaas tot aan pakjesavond duizenden bezoekers de geweldige sfeer kunnen meemaken van het Sinterklaashuis en kunnen genieten van één van de leukste evenementen van het jaar.

De stichting heeft ten doel kinderen kennis te laten maken met het Brielse Sinterklaashuis, niet alleen door deel te laten nemen aan diverse activiteiten in het huis, maar ook door middel van het aanreiken van een educatief lesprogramma aan alle deelnemende basisscholen, speciaal onderwijs, zorginstellingen en peuterspeelzalen (ruim vijftig procent van de bezoekers zijn schoolklassen). Het gehele jaar is de stichting druk bezig met het opzetten van het educatieve programma. Daarnaast wordt overleg gepleegd met de gemeente over een beschikbare locatie. Ieder jaar wordt de totale inventaris van het huis opgeslagen in afwachting van een locatie, door de gemeente aangewezen.

De Stichting dient het algemeen belang en heeft geen winstoogmerk. De stichting streeft niet naar winst omwille van de winst zelf. Dit blijkt uit het feit dat de stichting de met de activiteiten behaalde opbrengsten ten goede laat komen aan haar doelstellingen. De stichting werkt uitsluitend met vrijwilligers.

Afbeeldingen

Registreren

Reageren

Twitter

Op de kaart

3  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Annemarie Scholten 18-02-20 om 20:36

Deze kanjers zorgen voor een schitterend feest voor alle kinderen in de regio

Jan van den Enden 18-02-20 om 15:36

Elk jaar weer een feesie.

nathalie 18-02-20 om 13:55

zijn toppers !!!

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen