Het Brielse Sinterklaashuis

56 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan de lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die al kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. De aanmelding is gesloten. Vanaf 18 februari tot en met 22 maart 2020 kan het grote publiek stemmen hun favoriete kandidaat. Zij mogen kiezen uit alle 114 kandidaten. 

Stemmen? Registreer je!

De kandidaten voor de VriendenLoterij PassiePrijs en de Gouden Venus van Milo  staan ook online. De eerste kandidaten voor de de ProminentenPrijs staan online.

Het Brielse Sinterklaashuis zorgt er met alle vrijwilligers voor dat in de periode na de intocht van Sinterklaas tot aan pakjesavond duizenden bezoekers de geweldige sfeer kunnen meemaken van het Sinterklaashuis en kunnen genieten van één van de leukste evenementen van het jaar.

De stichting heeft ten doel kinderen kennis te laten maken met het Brielse Sinterklaashuis, niet alleen door deel te laten nemen aan diverse activiteiten in het huis, maar ook door middel van het aanreiken van een educatief lesprogramma aan alle deelnemende basisscholen, speciaal onderwijs, zorginstellingen en peuterspeelzalen (ruim vijftig procent van de bezoekers zijn schoolklassen). Het gehele jaar is de stichting druk bezig met het opzetten van het educatieve programma. Daarnaast wordt overleg gepleegd met de gemeente over een beschikbare locatie. Ieder jaar wordt de totale inventaris van het huis opgeslagen in afwachting van een locatie, door de gemeente aangewezen.

De Stichting dient het algemeen belang en heeft geen winstoogmerk. De stichting streeft niet naar winst omwille van de winst zelf. Dit blijkt uit het feit dat de stichting de met de activiteiten behaalde opbrengsten ten goede laat komen aan haar doelstellingen. De stichting werkt uitsluitend met vrijwilligers.

Images

Votes

Register

Comment

Twitter

On the map

0  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum