De Baan

129 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan de lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die al kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. De aanmelding is gesloten. Vanaf 18 februari tot en met 22 maart 2020 kan het grote publiek stemmen hun favoriete kandidaat. Zij mogen kiezen uit alle 114 kandidaten. 

Stemmen? Registreer je!

De kandidaten voor de VriendenLoterij PassiePrijs en de Gouden Venus van Milo  staan ook online. De eerste kandidaten voor de de ProminentenPrijs staan online.

Stichting de Baan biedt vrijetijdsbesteding, sport en vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Deelnemers kunnen terecht voor hobby's en cursussen: van zwemmen tot theater en van computerles tot een swingende disco. Vrijwilligers begeleiden de deelnemers bij de activiteiten.

Door het bieden van maatwerk en ruime keuze aan activiteiten speelt De Baan in op de behoeften van de doelgroep en hun achterban. Moderne en spannende activiteiten zorgen ervoor dat de doelgroep De Baan herkent als een actieve organisatie die meegaat met zijn tijd. De Baan streeft naar een lange termijn relatie met de vrijwilligers. Door onze kennis en expertise kunnen we een actieve rol vervullen in samenwerkingsprojecten die een bijdrage leveren aan het meedoen van mensen met een verstandelijke beperking in de maatschappij.

Integratie en participatie
De Baan organiseert een aantal activiteiten in samenwerking met andere organisaties. Hierdoor komen onze deelnemers ook op locaties, waar reguliere vrijetijdsactiviteiten plaatsvinden. Op deze manier komen mensen met en zonder beperking met elkaar in contact. Het clubgebouw van De Baan wordt ook verhuurd aan andere organisaties; hier geldt ook dat deze mensen in contact kunnen komen met onze deelnemers.

Images

Votes

Register

Comment

Twitter

On the map

0  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum