De Baan

628 keer bekeken 1 reacties

Hieronder staan alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het stemmen is gesloten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, zouden op 28 maart 2020 pitchen voor de winst voor jury en publiek. Vanwege het corona-virus hebben ze met een filmpje gepitcht.

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en na afloop om 20.30 uur natuurlijk ook hier op de website!

Stichting de Baan biedt vrijetijdsbesteding, sport en vakanties voor mensen met een verstandelijke beperking. Deelnemers kunnen terecht voor hobby's en cursussen: van zwemmen tot theater en van computerles tot een swingende disco. Vrijwilligers begeleiden de deelnemers bij de activiteiten.

Door het bieden van maatwerk en ruime keuze aan activiteiten speelt De Baan in op de behoeften van de doelgroep en hun achterban. Moderne en spannende activiteiten zorgen ervoor dat de doelgroep De Baan herkent als een actieve organisatie die meegaat met zijn tijd. De Baan streeft naar een lange termijn relatie met de vrijwilligers. Door onze kennis en expertise kunnen we een actieve rol vervullen in samenwerkingsprojecten die een bijdrage leveren aan het meedoen van mensen met een verstandelijke beperking in de maatschappij.

Integratie en participatie
De Baan organiseert een aantal activiteiten in samenwerking met andere organisaties. Hierdoor komen onze deelnemers ook op locaties, waar reguliere vrijetijdsactiviteiten plaatsvinden. Op deze manier komen mensen met en zonder beperking met elkaar in contact. Het clubgebouw van De Baan wordt ook verhuurd aan andere organisaties; hier geldt ook dat deze mensen in contact kunnen komen met onze deelnemers.

Afbeeldingen

Registreren

Reageren

Twitter

Op de kaart

1  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Freya van Offeren 18-02-20 om 14:54

Super bedankt voor je stem :)

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen