Friesland Beweegt

48 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan de lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die al kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. De aanmelding is gesloten. Vanaf 18 februari tot en met 22 maart 2020 kan het grote publiek stemmen hun favoriete kandidaat. Zij mogen kiezen uit alle 114 kandidaten. 

Stemmen? Registreer je!

De kandidaten voor de VriendenLoterij PassiePrijs en de Gouden Venus van Milo  staan ook online. De eerste kandidaten voor de de ProminentenPrijs staan online.

Stichting Friesland Beweegt geeft mensen die (weer) op weg zijn naar een plekje op de arbeidsmarkt en hen waarvoor dat niet (meer) weggelegd is een kans om zichzelf en anderen te laten zien wat ze kunnen.

Met deze ploeg van gemiddeld 30 vrijwilligers, organiseren we evenementen, geven verkeersveiligheidslessen, werken aan eenzaamheidsbestrijding en activering van mensen in Friesland. Op ons kantoor in Leeuwarden richten we ons daarbij op administratieve werkervaring zoals financiële- en deelnemersadministratie, maar ook grafisch werk, IT en natuurlijk het organiseren van de evenementen zelf. Ieder jaar stroomt ongeveer de helft van de vrijwilligers door naar een reguliere baan of een opleiding.

Zowel bij de georganiseerde evenementen als op kantoor, gaat speciale aandacht uit naar mensen voor wie het door een handicap of chronische ziekte moeilijker is om aan te sluiten. Niet aan de zijlijn staan (of zitten), maar gewoon met iedereen meedoen, want Friesland beweegt je!

Images

Votes

Register

Comment

Twitter

On the map

0  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum