Friesland Beweegt

458 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het stemmen is gesloten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, zouden op 28 maart 2020 pitchen voor de winst voor jury en publiek. Vanwege het corona-virus hebben ze met een filmpje gepitcht.

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en na afloop om 20.30 uur natuurlijk ook hier op de website!

Stichting Friesland Beweegt geeft mensen die (weer) op weg zijn naar een plekje op de arbeidsmarkt en hen waarvoor dat niet (meer) weggelegd is een kans om zichzelf en anderen te laten zien wat ze kunnen.

Met deze ploeg van gemiddeld 30 vrijwilligers, organiseren we evenementen, geven verkeersveiligheidslessen, werken aan eenzaamheidsbestrijding en activering van mensen in Friesland. Op ons kantoor in Leeuwarden richten we ons daarbij op administratieve werkervaring zoals financiële- en deelnemersadministratie, maar ook grafisch werk, IT en natuurlijk het organiseren van de evenementen zelf. Ieder jaar stroomt ongeveer de helft van de vrijwilligers door naar een reguliere baan of een opleiding.

Zowel bij de georganiseerde evenementen als op kantoor, gaat speciale aandacht uit naar mensen voor wie het door een handicap of chronische ziekte moeilijker is om aan te sluiten. Niet aan de zijlijn staan (of zitten), maar gewoon met iedereen meedoen, want Friesland beweegt je!

Images

Register

Comment

Twitter

On the map

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings