Inloophuis de Cirkel

206 keer bekeken 3 reacties

Hieronder staan alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het stemmen is gesloten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, zouden op 28 maart 2020 pitchen voor de winst voor jury en publiek. Vanwege het corona-virus hebben ze met een filmpje gepitcht.

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en na afloop om 20.30 uur natuurlijk ook hier op de website!

Inloophuis De Cirkel is voor mensen met kanker en naasten. Vrijwilligers zetten zich in bij het ontvangen van gasten, organiseren van activiteiten, geven en organiseren van lezingen en lotgenotenbijeenkomsten. Wij kunnen niet zonder vrijwilligers!

Inloophuis De Cirkel bestaat in 2020, 10 jaar! De vrijwilligers lopen eerst een paar dagdelen mee om te kijken of het bij hen past. Daarna plannen ze een dagdeel in wanneer ze voor vast komen werken. Ze krijgen vanuit het KWF een basiscursus gastvrouw/gastheer. Iedere maand hebben we een overleg waarin we bespreken hoe het gaat binnen het inloophuis en over de nieuwe activiteiten, ontwikkelingen etc. De gastvrouwen/heren kunnen zich verder ontwikkelingen doordat er cursussen aangeboden worden zoals positieve gezondheid etc. Ook kunnen ze meelopen met activiteitenbegeleiders.

Het inloophuis heeft meegedaan met een landelijk onderzoek naar de bevindingen van gasten die het inloophuis bezoeken. Dit rapport is landelijk uitgezet door het KWF en de landelijke kranten. Uit het rapport is gebleken dat bezoeken aan het inloophuis als zeer waardevol worden gewaardeerd en dit heeft uiteraard te maken met de inzet van al onze vrijwilligers.

Afbeeldingen

Registreren

Reageren

Twitter

Op de kaart

3  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Dians 03-03-20 om 8:43

Ik stem ook op de Cirkel

Willem Snijders 19-02-20 om 18:13

Natuurlijk heb ik gestemd op inloophuis de cirkel!

Sieth Nijssen 06-02-20 om 11:47

Ik wil graag op hen stemmen

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen