Inloophuis de Cirkel

77 keer bekeken 1 comments

Hieronder staan de lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die al kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. De aanmelding is gesloten. Vanaf 18 februari tot en met 22 maart 2020 kan het grote publiek stemmen hun favoriete kandidaat. Zij mogen kiezen uit alle 114 kandidaten. 

Stemmen? Registreer je!

De kandidaten voor de VriendenLoterij PassiePrijs en de Gouden Venus van Milo  staan ook online. De eerste kandidaten voor de de ProminentenPrijs staan online.

Inloophuis De Cirkel is voor mensen met kanker en naasten. Vrijwilligers zetten zich in bij het ontvangen van gasten, organiseren van activiteiten, geven en organiseren van lezingen en lotgenotenbijeenkomsten. Wij kunnen niet zonder vrijwilligers!

Inloophuis De Cirkel bestaat in 2020, 10 jaar! De vrijwilligers lopen eerst een paar dagdelen mee om te kijken of het bij hen past. Daarna plannen ze een dagdeel in wanneer ze voor vast komen werken. Ze krijgen vanuit het KWF een basiscursus gastvrouw/gastheer. Iedere maand hebben we een overleg waarin we bespreken hoe het gaat binnen het inloophuis en over de nieuwe activiteiten, ontwikkelingen etc. De gastvrouwen/heren kunnen zich verder ontwikkelingen doordat er cursussen aangeboden worden zoals positieve gezondheid etc. Ook kunnen ze meelopen met activiteitenbegeleiders.

Het inloophuis heeft meegedaan met een landelijk onderzoek naar de bevindingen van gasten die het inloophuis bezoeken. Dit rapport is landelijk uitgezet door het KWF en de landelijke kranten. Uit het rapport is gebleken dat bezoeken aan het inloophuis als zeer waardevol worden gewaardeerd en dit heeft uiteraard te maken met de inzet van al onze vrijwilligers.

Images

Votes

Register

Comment

Twitter

On the map

1  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Sieth Nijssen February 06, 2020

Ik wil graag op hen stemmen

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum