Dierenambulance en Dierenasiel Helmond e.o.

82 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan de lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die al kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. De aanmelding is gesloten. Vanaf 18 februari tot en met 22 maart 2020 kan het grote publiek stemmen hun favoriete kandidaat. Zij mogen kiezen uit alle 114 kandidaten. 

Stemmen? Registreer je!

De kandidaten voor de VriendenLoterij PassiePrijs en de Gouden Venus van Milo  staan ook online. De eerste kandidaten voor de de ProminentenPrijs staan online.

Hier gaat het niet alleen om het verzorgen van zwerfdieren en gewonde dieren. De vrijwlligers hebben namelijk niet alleen een hart voor dieren, maar ook voor elkaar. Samen klaren ze de klus om dag en nacht klaar te staan voor dieren.

Ik wil graag al onze vrijwilligers nomineren voor de Nationale Vrijwilligersprijs. Zonder hen zijn we nergens. Wij bieden een plek voor iedereen, ongeacht hun achtergrond, 'rugzak' of leeftijd. Wij hebben onder andere vrijwilligers die moeten reintegreren in het arbeidsproces, mensen die om de een of andere reden niet meer kunnen werken maar toch iets willen bijdragen en maatschappelijke stagiair(e)s. Enkele van onze maatschappelijke stagiair(e)s blijven zelfs plakken na hun stage. Wij bieden cursussen waar elke vrijwilliger aan deel kan nemen. 2x per jaar brengen wij een magazine uit waar enkele vrijwilligers in het zonnetje worden gezet. Vrijwilligers krijgen elk jaar een kerstpresentje en dit jaar hebben we een bedankbuffet. Wij houden onze vrijwilligers via mail of appjes op de hoogte van adopties (dat zijn onze succesverhalen). Er is grote betrokkenheid. We zijn echt een team.

Images

Votes

Register

Comment

Twitter

On the map

0  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum