Dierenambulance en Dierenasiel Helmond e.o.

1381 keer bekeken 7 reacties

Hieronder staan alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het stemmen is gesloten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, zouden op 28 maart 2020 pitchen voor de winst voor jury en publiek. Vanwege het corona-virus hebben ze met een filmpje gepitcht.

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en na afloop om 20.30 uur natuurlijk ook hier op de website!

Hier gaat het niet alleen om het verzorgen van zwerfdieren en gewonde dieren. De vrijwlligers hebben namelijk niet alleen een hart voor dieren, maar ook voor elkaar. Samen klaren ze de klus om dag en nacht klaar te staan voor dieren.

Ik wil graag al onze vrijwilligers nomineren voor de Nationale Vrijwilligersprijs. Zonder hen zijn we nergens. Wij bieden een plek voor iedereen, ongeacht hun achtergrond, 'rugzak' of leeftijd. Wij hebben onder andere vrijwilligers die moeten reintegreren in het arbeidsproces, mensen die om de een of andere reden niet meer kunnen werken maar toch iets willen bijdragen en maatschappelijke stagiair(e)s. Enkele van onze maatschappelijke stagiair(e)s blijven zelfs plakken na hun stage. Wij bieden cursussen waar elke vrijwilliger aan deel kan nemen. 2x per jaar brengen wij een magazine uit waar enkele vrijwilligers in het zonnetje worden gezet. Vrijwilligers krijgen elk jaar een kerstpresentje en dit jaar hebben we een bedankbuffet. Wij houden onze vrijwilligers via mail of appjes op de hoogte van adopties (dat zijn onze succesverhalen). Er is grote betrokkenheid. We zijn echt een team.

Afbeeldingen

Registreren

Reageren

Twitter

Op de kaart

7  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.

Een momentje...
Iris Goertz 04-03-20 om 18:04

Ze doen geweldig werk!

Marion 25-02-20 om 16:50

Al deze vrijwilligers zijn grote toppers!!!!

I 25-02-20 om 9:05

Geweldig werk zouden meer mensen moeten doen

Rianne 24-02-20 om 14:02

Doen geweldig werk voor de dieren in Helmond e.o. Vrijwilligers en dieren mogen extra in het zonnetje gezet worden

Marlien 19-02-20 om 21:55

Geweldige organisatie

Ik 19-02-20 om 20:07

Een poes geadopteerd via de dierenambulance, geweldige mensen met het hart op de juiste plaats voor de dieren!

Annet meulendijk 19-02-20 om 17:07

Stom op ons zo dat we de vrijwilligers nog eens goed in zonnetje kunnen zette ze verdienen het zo. Zonder hen zijn we nix

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen