Genomineerd! SAR Nederland

3568 keer bekeken 6 comments

Hieronder staan alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het stemmen is gesloten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, zouden op 28 maart 2020 pitchen voor de winst voor jury en publiek. Vanwege het corona-virus hebben ze met een filmpje gepitcht.

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en na afloop om 20.30 uur natuurlijk ook hier op de website!

Het zal je kind of ander familielid maar zijn die vermist is en niet méér thuiskomt! Met een groot aantal vrijwilligers en expertise in ons team zijn wij in staat om op korte termijn een inzet te doen bij een urgente vermissing, maar ook bij het zoeken naar langer vermisten zijn wij zéér actief.

Vanwege het groot aantal vrijwilligers die in allerlei omstandigheden belangeloos ingezet kunnen worden, is onze volharding groot. Al het materiaal wat we gebruiken wordt belangeloos ingezet door eigen vrijwilligers of sponsors.

Door de ervaringen die we hebben opgedaan met verschillende zoektochten naar vermisten zijn wij super gemotiveerd om de onzekerheden weg te nemen, want het zal je kind, huisgenoot of familielid maar zijn die niet meer thuiskomt.

Regelmatig zien wij onbeschrijfelijk veel verdriet in de ogen van de familie, maar ook het gevoel van ontreddering en de knagende onwetendheid waar hun geliefde familielid zou kunnen zijn … dat blijft, maar ook weer hoop als wij van SAR Nederland samen met een team van de politie weer gaan zoeken als er een tip of aanwijzing is binnengekomen.

Elke dag verdwijnen er bijna 100 mensen in Nederland ……

SAR Nederland betaalt alles uit eigen middelen en om nog vaker ingezet te kunnen worden en ons werk te kunnen blijven doen hebben we geld nodig. Elke inzet gaat in samenwerking met politie en/of familie.

 

 

Images

Register

Comment

Twitter

On the map

6  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Pieter Elzinga March 08, 2020

Gewoon top voor de inzet wij vinden dat ehbo ver Burgum.

Meta March 08, 2020

Geweldig wat jullie doen ❤

Anoniem February 28, 2020

Geweldig team, veelzijdig en snelle actie bij urgente oproep. Communiceren op een hele fijne manier.

B stuit February 24, 2020

Ze doen goed werk!!

Tia feikema February 18, 2020

Goedemorgen,
Kan ik mij hier ook voor inzetten om te helpen zoeken naar vermisten. Interessant werk.

Met vriendelijke groet
Tia feikema

G. Katsma February 18, 2020

Geweldig wat jullie doen. Overdag of ‘s nachts, met mooi of slecht weer, maakt niet uit, jullie gaan op pad om anderen te helpen. TOPPERS!!

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings