Genomineerd! SAR Nederland

4027 keer bekeken 6 reacties

Hieronder staan alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het stemmen is gesloten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, zouden op 28 maart 2020 pitchen voor de winst voor jury en publiek. Vanwege het corona-virus hebben ze met een filmpje gepitcht.

Het zal je kind of ander familielid maar zijn die vermist is en niet méér thuiskomt! Met een groot aantal vrijwilligers en expertise in ons team zijn wij in staat om op korte termijn een inzet te doen bij een urgente vermissing, maar ook bij het zoeken naar langer vermisten zijn wij zéér actief.

Vanwege het groot aantal vrijwilligers die in allerlei omstandigheden belangeloos ingezet kunnen worden, is onze volharding groot. Al het materiaal wat we gebruiken wordt belangeloos ingezet door eigen vrijwilligers of sponsors.

Door de ervaringen die we hebben opgedaan met verschillende zoektochten naar vermisten zijn wij super gemotiveerd om de onzekerheden weg te nemen, want het zal je kind, huisgenoot of familielid maar zijn die niet meer thuiskomt.

Regelmatig zien wij onbeschrijfelijk veel verdriet in de ogen van de familie, maar ook het gevoel van ontreddering en de knagende onwetendheid waar hun geliefde familielid zou kunnen zijn … dat blijft, maar ook weer hoop als wij van SAR Nederland samen met een team van de politie weer gaan zoeken als er een tip of aanwijzing is binnengekomen.

Elke dag verdwijnen er bijna 100 mensen in Nederland ……

SAR Nederland betaalt alles uit eigen middelen en om nog vaker ingezet te kunnen worden en ons werk te kunnen blijven doen hebben we geld nodig. Elke inzet gaat in samenwerking met politie en/of familie.

 

 

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

Op de kaart

6  reacties

Pieter Elzinga 08-03-20 om 9:56

Gewoon top voor de inzet wij vinden dat ehbo ver Burgum.

Meta 08-03-20 om 9:54

Geweldig wat jullie doen ❤

Anoniem 28-02-20 om 20:00

Geweldig team, veelzijdig en snelle actie bij urgente oproep. Communiceren op een hele fijne manier.

B stuit 24-02-20 om 16:42

Ze doen goed werk!!

Tia feikema 18-02-20 om 9:15

Goedemorgen,
Kan ik mij hier ook voor inzetten om te helpen zoeken naar vermisten. Interessant werk.

Met vriendelijke groet
Tia feikema

G. Katsma 18-02-20 om 7:50

Geweldig wat jullie doen. Overdag of ‘s nachts, met mooi of slecht weer, maakt niet uit, jullie gaan op pad om anderen te helpen. TOPPERS!!

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen