BredaPhoto Festival

83 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan de lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die al kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. De aanmelding is gesloten. Vanaf 18 februari tot en met 22 maart 2020 kan het grote publiek stemmen hun favoriete kandidaat. Zij mogen kiezen uit alle 114 kandidaten. 

Stemmen? Registreer je!

De kandidaten voor de VriendenLoterij PassiePrijs en de Gouden Venus van Milo  staan ook online. De eerste kandidaten voor de de ProminentenPrijs staan online.

BredaPhoto Festival werkt met een vast team van ongeveer 200 vrijwilligers en zijn daarin een voorbeeld voor Breda. BredaPhoto vierde met internationale topfotografen, het publiek en de vrijwilligers het feest van de fotografie. Een prachtig sociaal geëngageerd evenement!

BredaPhoto Festival is een internationale fotografie biënnale in Breda. Een groot aantal topfotografen uit binnen- en buitenland exposeren in de buitenruimte en beeldende kunstinstellingen in de stad. 

BredaPhoto festival toont the state of the art van de hedendaagse fotografie aan de hand van een internationaal relevant maatschappelijk thema: actueel, prikkelend en op een originele manier getoond. In de keuze voor het werk én in de presentatie daarvan wordt gestreefd naar de hoogst haalbare kwaliteit. Het festival presenteert internationaal gerenommeerde kunstenaars zij aan zij met jong talent en stimuleert uitwisseling tussen beide.
Het festival is inmiddels uitgegroeid tot het grootste fotofestival van de Benelux. 

Breda Photo werkt met een vast team van ongeveer 200 vrijwilligers en zijn daarin een voorbeeld voor Breda. Vrijwilligers worden betrokken en gewaardeerd; er wordt heel erg gekeken naar wat mensen kunnen en willen en op basis daarvan wordt er een functie   of takenpakket gecreëerd in plaats van andersom. In hun betrokkenheid bij vrijwilligers en de manieren waarop ze werven zijn ze vernieuwend en vooruitstrevend. Er is een speciale facebookgroep voor vrijwilligers en er worden activiteiten georganiseerd buiten BredaPhoto om. Vrijwilligers die actief zijn voor BredaPhoto zijn gedreven, trots en voelen zich enorm betrokken. 

Images

Votes

Register

Comment

Twitter

On the map

0  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum