Genomineerd! Taal aan Zee

2215 keer bekeken 11 comments

Hieronder staan alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het stemmen is gesloten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, zouden op 28 maart 2020 pitchen voor de winst voor jury en publiek. Vanwege het corona-virus hebben ze met een filmpje gepitcht.

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en na afloop om 20.30 uur natuurlijk ook hier op de website!

Taal aan Zee biedt verrassend vrijwilligerswerk dat toegankelijk is voor een brede groep. Je kunt er als taalmaatje, taalcoach of docent NT2 aan de slag. En als lesgeven niets voor je is, kun je intakes doen, cursistenbegeleider worden of helpen in de kantine.

Wekelijks zijn er zo’n 350 vrijwilligers actief!

Taal is de sleutel tot participatie. Daarom biedt Taal aan Zee een laagdrempelig en gedifferentieerd educatief aanbod voor vluchtelingen, asielzoekers, kwetsbare anderstaligen en/of laaggeletterden. De doelgroep waarvoor stichting Taal aan Zee zich inzet is dus heel divers en deelnemers komen uit 50 verschillende landen van herkomst! De lessen zijn vaak maatwerk, individueel of groepsgewijs, op de centrale locatie (Brouwersgracht 50 in Den Haag), aan huis of in de buurt. Deze stichting heeft een helder vrijwilligersbeleid. Taal aan Zee heeft het voor de vrijwilligers goed geregeld en heeft daarom dan ook het landelijk keurmerk ‘Goed geregeld’ van NOV.

Images

Register

Comment

Twitter

On the map

11  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Mo March 20, 2020

Veel succes en bedank voor de lessen die ik had.

Anoniem March 11, 2020

Schrijf een reactie...

Ireen March 09, 2020

Heel terecht dat Taal aan zee het landelijk keurmerk ‘Goed geregeld’ verdient voor hun zeer gevarieerde inzet en betrokkenheid zowel individueel als groepsgewijs. Een prachtig voorbeeld voor vele initiatieven op dit gebied!

Marjan March 08, 2020

Fantastisch zo help je integreren!!

Ertan March 08, 2020

Ik denk dat Taal Aan Zee waarvan het beste van Lahey...

Elly March 08, 2020

Hoop dat jullie winnen. Veel succes.

Abeer Emad Saaed March 08, 2020

Heel goed

Sezer Aksu March 08, 2020

Heel goed

Müleyke March 08, 2020

Schrijf een reactie...

Anoniem March 08, 2020

Schrijf een reactie...

Ali March 08, 2020

Prima

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings