Haags Dierencentrum

82 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan de lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die al kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. De aanmelding is gesloten. Vanaf 18 februari tot en met 22 maart 2020 kan het grote publiek stemmen hun favoriete kandidaat. Zij mogen kiezen uit alle 114 kandidaten. 

Stemmen? Registreer je!

De kandidaten voor de VriendenLoterij PassiePrijs en de Gouden Venus van Milo  staan ook online. De eerste kandidaten voor de de ProminentenPrijs staan online.

Opgericht in 1877, is het Haags Dierencentrum een van de oudste en grootste dierenopvangcentra in Nederland. Ze bieden verrassend vrijwilligerswerk aan, welke toegankelijk is voor een brede doelgroep.

Bij het Haags Dierencentrum zijn ongeveer 130 vrijwilligers structureel actief voor het verbeteren van de dierenwelzijn in Den Haag.

Stichting Haags Dierencentrum vangt op jaarbasis zo’n 1.700 zwerfhonden en –katten op uit de regio Den Haag. Hier krijgen ze de juiste verzorging en aandacht die ze verdienen zodat ze weer vol zelfvertrouwen de toekomst in kunnen gaan met een nieuwe baas. Juist die balans tussen mentale en fysieke aandacht is waar het bij het Haags Dierencentrum om gaat en heeft een bewezen positief effect op het dierenwelzijn.

Hierin spelen onze vele betrokken vrijwilligers een extreem belangrijke en vooral centrale rol. Zo staat er dagelijks een team vrijwilligers klaar om twee-aan-twee met de asielhonden natuurgebied De Uithof in te gaan, even lekker naar buiten, bewegen en ondertussen (opnieuw) socialiseren onder begeleiding van de vrijwilligers. Ook de katten komen dankzij deze helden niets te kort. Van knuffelen tot flesvoeden van de honderden kittens, niets is ze te gek.

 

Images

Votes

Register

Comment

Twitter

On the map

0  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum