Club Kruimel

53 keer bekeken 0 comments

Hieronder staan de lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die al kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. De aanmelding is gesloten. Vanaf 18 februari tot en met 22 maart 2020 kan het grote publiek stemmen hun favoriete kandidaat. Zij mogen kiezen uit alle 114 kandidaten. 

Stemmen? Registreer je!

De kandidaten voor de VriendenLoterij PassiePrijs en de Gouden Venus van Milo  staan ook online. De eerste kandidaten voor de de ProminentenPrijs staan online.

Club Kruimel biedt kinderen met beperking(en) speelgoed aan dat naast plezier ook hun ontwikkeling bevordert en dat aansluit bij therapieën en/of begeleidingsvragen. Kinderen met beperking(en) kunnen in een ongedwongen sfeer speelgoed uitzoeken en (samen) uitproberen.

De oprichters, Marcel en Carola van der Mast, hebben zelf een kind met meerdere beperkingen. Hierdoor weten ze als geen ander hoe het is om een kind met een beperking op te voeden. Ze merkten dat kleding en speelgoed veel sneller slijt. Er zijn veel organisaties en instellingen die zorg bieden, maar die zijn vooral gericht op het bieden van diensten en directe zorg. Hulp op het gebied van kleding en speelgoed én een kans om elkaar te ontmoeten was er niet. Zo ontstond het idee om Club Kruimel op te richten. 

Marcel en Carola zijn hartverwarmend. Als je ze eenmaal hebt ontmoet sluit je ze in je hart en vergeet je ze nooit meer. Hele gewone mensen die heel bijzondere dingen doen. Ze ondersteunen andere ouders in een praatje, advies en doorverwijzing. Ook verwijzen ze mensen door naar naar instanties in de complexe wereld van de hulpverlening. Het mooiste is dat hun vrijwilligers ook ouders zijn, met kinderen met een beperking. Zij weten ook als geen ander hoe het is om een bijzonder kind op te voeden.

Verbinding tussen mensen en organisaties 

Organisaties, stichtingen en initiatieven die werken met kinderen met een beperking zijn er van harte welkom. Een aantal organisaties en stichtingen hebben ze geholpen met speelgoed, knutselspullen en ondersteuning in de vorm van workshops. Club Kruimel is continue bezig met het zoeken naar verbindingen en samenwerking met andere instanties, organisaties en initiatieven. Ze slaan bruggen tussen mensen en organisaties.

Images

Votes

Register

Comment

Twitter

On the map

0  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum