Present Enschede

603 keer bekeken 0 reacties

Hieronder staan alle lokale vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven die kandidaat zijn voor de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het stemmen is gesloten. De genomineerden, geselecteerd door deze experts, zouden op 28 maart 2020 pitchen voor de winst voor jury en publiek. Vanwege het corona-virus hebben ze met een filmpje gepitcht.

Present wil een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Als makelaar in vrijwilligerswerk bieden zij de mogelijkheid om je als groep of individu in te zetten voor mensen die te maken hebben met armoede, slechte gezondheid of sociaal isolement.

Present bereikt vrijwilligers van alle leeftijden in Enschede doordat ze praktische projecten organiseren die een nieuwe start mogelijk maken in het leven van mensen met problemen, bijvoorbeeld door hun huis op te knappen, schoon te maken of de tuin op te ruimen om de leefomgeving te verbeteren. Daarnaast organiseren ze sociale projecten zoals bijvoorbeeld mooie ontmoetingen met mensen in zorginstellingen.

 

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

Op de kaart

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen