Dora Norbart

365 keer bekeken 0 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Dora is 72 jaar en is al 9 jaar vrijwilliger bij Learn2work, een leerwerktraject voor jongeren. Ze is maatje, budgetcoach en kookt met jongeren. Ze is een bijzondere vrijwilliger die zich met heel haar hart inzet voor deze kwetsbare doelgroep.

Ze maakt tijd, neemt tijd en werkt met passie omdat ze echt iets wil betekenen. Het is een zware doelgroep jongeren, met meervoudige problematiek, maar Dora ziet iedereen als persoon en ieder persoon is uniek. Iedereen wil in de keuken bij Dora, omdat ze bij Dora zichzelf kunnen zijn en geen probleemjongere zijn. De jarenlange inzet van Dora voor deze doelgroep jongeren maakt haar bijzonder. Ze denkt in kansen en oplossingen en dat maakt Dora zo mooi als vrijwilliger. Met haar houding en inzet is ze een belangrijke steunpilaar voor de jongeren en is zij voor de jongeren ook een prachtig voorbeeld. Met de Passieprijs kunnen we deze bijzondere vrijwilliger in het zonnetje zetten en haar bedanken voor haar passievolle inzet.

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen