Ed op den Kelder

394 keer bekeken 0 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Ed heeft 26 jaar geleden een motorongeluk gehad en mist een arm en een been en is daardoor rolstoelafhankelijk, maar is een voorbeeld van veerkracht. Ed wordt in februari 50 en geeft andere vrijwilligers kracht en is een voorbeeld voor velen.

Hij zet zich voor de Gabberweek, een samenwerkingsproject waarbij verbindingen gelegd worden met kinderen, jongeren, gezinnen, senioren en kwetsbare inwoners uit een groot deel van West Friesland. Daar zet hij zich in  in voor alle doelgroepen (1500 deelnemers), begeleidt de seniorengroep, beheert de programma's, behoudt het overzicht en krijgt respect van alle jonge en oude vrijwilligers. Hij besteedt gemiddeld 40 a 50 uur aan de Gabberweek. Daarbij is hij nog heel erg betrokken bij een viertal andere projecten waar kwetsbare jongeren centraal staan. Deze projecten krijgen dankzij Ed exposure en nu zou Ed exposure moeten krijgen. Zo'n persoon met deze beperking is een voorbeeld voor velen, hij stimuleert anderen om ook vrijwilligerswerk te gaan doen. En...dit werkt.

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen