Ed op den Kelder

153 keer bekeken 0 comments

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Ed heeft 26 jaar geleden een motorongeluk gehad en mist een arm en een been en is daardoor rolstoelafhankelijk, maar is een voorbeeld van veerkracht. Ed wordt in februari 50 en geeft andere vrijwilligers kracht en is een voorbeeld voor velen.

Hij zet zich voor de Gabberweek, een samenwerkingsproject waarbij verbindingen gelegd worden met kinderen, jongeren, gezinnen, senioren en kwetsbare inwoners uit een groot deel van West Friesland. Daar zet hij zich in  in voor alle doelgroepen (1500 deelnemers), begeleidt de seniorengroep, beheert de programma's, behoudt het overzicht en krijgt respect van alle jonge en oude vrijwilligers. Hij besteedt gemiddeld 40 a 50 uur aan de Gabberweek. Daarbij is hij nog heel erg betrokken bij een viertal andere projecten waar kwetsbare jongeren centraal staan. Deze projecten krijgen dankzij Ed exposure en nu zou Ed exposure moeten krijgen. Zo'n persoon met deze beperking is een voorbeeld voor velen, hij stimuleert anderen om ook vrijwilligerswerk te gaan doen. En...dit werkt.

Images

Register

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings