Harry Peters

346 keer bekeken 0 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Harry zet zich sinds vele jaren in voor de Geldropse gemeenschap. Hij is onder andere oprichter van de Zintuigentuin en vrijwilliger bij een stichting die AEDs beheert. Daarnaast werkt Harry als vrijwilliger bij de LEVgroep.

Bij de LEVgroep ondersteunt hij andere verenigingen bij het verwerven van fondsen. Op elk moment kun je een beroep doen op Harry, hij staat altijd klaar om mee te denken en mee te werken. Harry vind het leuk om zijn kennis te delen met anderen en werkt graag mee aan trainingen voor andere vrijwilligers. Naast al deze activiteiten heeft Harry nog een eigen stichting waarmee hij mensen op Lombok helpt, momenteel bouwen zij er een ziekenhuis en woningen voor de mensen daar.

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen