Birgit Oelkers

139 keer bekeken 0 comments

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Birgit is initiatiefnemer van Lokaal O, een burgerinitiatief in Baarn, met het doel om buurtbewoners met elkaar in contact te brengen. Ze is een echte inspirator, een vrije denker die in staat is mensen te binden aan de kwaliteiten die nodig zijn om vraagstukken aan te pakken.

Birgit combineert een zekere frisheid en eigenzinnigheid met een waarde gedragen visie op effectief werken in het brede domein van overheid en welzijn. Dit resulteert in het gepassioneerd & in wederkerigheid aanpakken van vraagstukken: doen wat werkt, met heldere kaders waarbinnen ruimte is voor "rellen"(reflecteren, evalueren en leren).

Birgit is een doorzetter, creatief, leergierig en weet van aanpakken als geen ander. Ze is heel kieskeurig en weet precies wat ze wil. Haar warme persoonlijkheid en open glimlach weet je altijd op je gemak te stellen. Ze straalt rust uit en brengt dit ook op anderen over. Ze is in staat een planning te creëren waar iedereen lekker gedreven en intuïtief kan doorwerken. Ze geeft anderen altijd de kans het beste uit zich te halen. Birgit is enorm toegewijd en gefocust op de projecten waar ze aan werkt dat ze soms vergeet te rusten, en toch verschijnt ze dan weer met een glimlach. Ze is echt iemand die haar gedrevenheid en perfectionisme op de juiste plek toepast. Ze krijgt het altijd voor elkaar, haar ideeën uit te werken tot een mooi resultaat, en weet daarvoor mensen op de juiste plek te zetten. 

Images

Register

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings