Matje Mattheij

373 keer bekeken 0 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Matje is al meer dan 25 jaar actief voor Stichting Harambee. Ze heeft Harambee zelf opgericht.

Matje is zeer gedreven in netwerken, zoeken naar subsidies en sponsoren, maar ze is ook zelf creatief om recycle spullen te ontwerpen en workshops te organiseren. Altijd actief op markten en probeert zoveel mogelijk te delen binnen de gemeenschap van alles wat Harambee doet. Naast een drukke baan bij ‘Stichting Wereldwijd’ in Eckelrade en een groot gezin, is ze altijd vol energie in de weer voor anderen.

Stichting Harambee helpt Keniaanse jongeren om hun beroepsopleiding af te ronden. Deze jongeren verdienen de mogelijkheid om een beroep te leren en ook zo een beter toekomstperspectief te verwerven. Stichting Harambee ondersteunt deze jongeren door bij te dragen aan de schoolkosten. Via sponsoring en donaties proberen we dit mogelijk te maken. Ook organiseren we, uitsluitend met vrijwilligers, verschillende activiteiten en workshops. Deze gedachte ondersteunt de betekenis van Harambee: Samen Vooruit!

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen