Youri Rasenberg

1157 keer bekeken 4 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Youri zet zich, samen met zijn moeder, in voor het organiseren van een verwendag voor vrouwen die kanker hebben of die hiervoor behandeld zijn.

Het gaat om de organisatie in de breedste zin, dus van logo’s verzamelen tot het ontvangen van de deelneemsters en het coördineren van de gehele dag. Gedurende een kwart jaar zet Youri zich gemiddeld 8 uur per week in voor dit mooie doel. 

“Youri verdient deze prijs omdat hij echt een rots in de branding is tijdens de voorbereidingen en zeker op de verwendag zelf. Hij lost problemen op en zorgt dat de gehele dag soepel verloopt.


Hij doet overigens nog meer vrijwilligerswerk zoals bij Rucphen FM. Als DJ en als technicus. En naast zijn 40-urige werkweek is hij ook nog inzetbaar als jeugdhulpverlener. 

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

4  reacties

Sanne de Haas 18-02-20 om 23:10

En dit verdient hij ook ❤️
Toppertje ❤️

Rick Smeets 18-02-20 om 19:05

Verdient ie ook wel moet ik zeggen. Is een goeie kerel.

Monique 18-02-20 om 14:43

Zou hij echt verdienen topper

Jopie Rasenberg 18-02-20 om 14:13

Topper ❤️❤️

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen