Youri Rasenberg

838 keer bekeken 4 comments

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Youri zet zich, samen met zijn moeder, in voor het organiseren van een verwendag voor vrouwen die kanker hebben of die hiervoor behandeld zijn.

Het gaat om de organisatie in de breedste zin, dus van logo’s verzamelen tot het ontvangen van de deelneemsters en het coördineren van de gehele dag. Gedurende een kwart jaar zet Youri zich gemiddeld 8 uur per week in voor dit mooie doel. 

“Youri verdient deze prijs omdat hij echt een rots in de branding is tijdens de voorbereidingen en zeker op de verwendag zelf. Hij lost problemen op en zorgt dat de gehele dag soepel verloopt.


Hij doet overigens nog meer vrijwilligerswerk zoals bij Rucphen FM. Als DJ en als technicus. En naast zijn 40-urige werkweek is hij ook nog inzetbaar als jeugdhulpverlener. 

Images

Register

Comment

Twitter

4  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Sanne de Haas February 18, 2020

En dit verdient hij ook ❤️
Toppertje ❤️

Rick Smeets February 18, 2020

Verdient ie ook wel moet ik zeggen. Is een goeie kerel.

Monique February 18, 2020

Zou hij echt verdienen topper

Jopie Rasenberg February 18, 2020

Topper ❤️❤️

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings