Genomineerd! Michelle Schuit

1416 keer bekeken 39 comments

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Michelle (22 jaar) is sinds april 2016 vrijwilligster bij Super COOL! Almere, een sportproject voor deelnemers met een verstandelijke beperking die samen met maatjes in groepsverband op donderdagavond sporten.

Ooit begon Michelle als deelneemster met LVB (licht verstandelijke beperking) maar al gauw bleek dat ze meer in haar mars had. Met haar sprankelende, bruisende (en soms stuiterende) persoonlijkheid weet ze alle deelnemers en vrijwilligers voor zich te winnen. Ze is altijd enthousiast en trouw en weet precies hoe ze met mensen met een beperking om moet gaan. Hierdoor kunnen zij, op sportief gebied, het beste uit zichzelf halen en gaan ze met een glimlach op het gezicht weer naar huis. 


Michelle heeft zelf geen fijne jeugd gehad, ze was jonge mantelzorger voor haar moeder en hielp al heel jong haar vader, samen met haar zus, met het huishouden en koken. Van haar 15e tot 22e jaar kreeg ze begeleiding van Vitree, een jeugdzorginstelling voor jongeren met een licht verstandelijke beperking. Op haar 18e mocht ze bij Vitree op kamers wonen en kreeg ze ambulante begeleiding. 


Onlangs is Michelle gediagnosticeerd: Autisme (ASS) met kenmerken van een cluster B persoonlijkheidsstoornis. Of, zoals ze zelf zegt: “dat houdt simpelweg in autisme en problemen met emoties”. Op school en stages ging het daardoor regelmatig mis, want veel mensen vonden deze spring in het veld ‘te druk’ . En vanwege haar stoornissen en lvb lukte het (tot nu toe) niet om een opleiding af te maken. Maar bij Super COOL! komt Michelle goed tot haar recht en wordt ze gewaardeerd om wie ze is en zien we haar positieve kwaliteiten. Wij zijn blij met haar! 


In augustus 2019 is ze verhuisd naar een beschermd wonen locatie waar ze de juiste begeleiding krijgt, passend bij haar stoornissen en lvb. Ondanks de reisafstand is ze vrijwilligster bij Super COOL! gebleven en helpt ze nog bij evenementen. Dat vinden wij natuurlijk super top!  En ook in haar nieuwe woonplaats hebben ze ontdekt wat een fantastische vrijwilligster ze is, want nu helpt ze bij een kunstatelier voor mensen met een beperking.  Ze vertelde onlangs vol trots hoe ze een spastische dame bij een creatieve activiteit aan het lachen heeft gekregen.

Images

Register

Comment

Twitter

39  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Claudia Anches May 17, 2020

Wat ontzettend leuk om te lezen Michelle. Veel plezier en succes met alles.

Β 

Β 

Brenda Schuit February 28, 2020

Schouderklopje ;-)
You go girl!

Charles February 23, 2020

Michelle bruist van enthousiasme om de sporters te begeleiden. Fantastisch is het om te zien hoe ze de sporters schaatsen en inlineskaten leert en de instructies aanpast op het niveau van elke sporter. Michelle is een super vrijwilliger!

Melissa February 21, 2020

Michelle is een vrolijke dame die iedereen bij Super COOL! probeert te helpen!.

Ricardo February 20, 2020

Ik vind dat ze een super topper is. Dat ze goed naar iedereen luistert. En ze helpt waar nodig is.

Yvette February 20, 2020

Michelle is een super vrijwilliger. Speelt ook zelf goed mee. En helpt anderen ook heel goed.

Brigiite February 20, 2020

Ik wil zeggen dat Michelle een topper is en dat ze het goed heeft gedaan.

Brian February 20, 2020

Zij is en topper

Washnie February 20, 2020

Michelle,

heel veel succes!
Je bent een topper!

Petra February 20, 2020

Ik hoop dat je wint! Je hebt het verdient!!! lieve groetjes Petra

Karel en marjan visser February 20, 2020

Toi Toi enne winnen he

Nemo February 20, 2020

Lieve Michelle, ontzettend veel succes. Ik hoop dat je de prijs wint. Groetjes, Nemo

Wim February 20, 2020

Goed bezig, gefeliciteerd met je nominatie. Leuk dat je graag mensen helpt. Ik hoop dat de prijs naar jou gaat!

Bert February 20, 2020

Geweldig, Michelle je verdient dit, hoop dat je als winnaar wordt aangewezen

Renske February 20, 2020

Michelle is een harde werkster, en heeft ook heel veel plezier in het werk dat zij doet. Een topper is ze!

Jean February 20, 2020

een bijzonder mens en DAT is Ze!

Anneke February 20, 2020

Super gemotiveerd en enthousiaste jonge vrouw die op allerlei manieren mensen in haar omgeving probeert te activeren.

myranda February 20, 2020

Schrijf een reactie...

Beppie February 19, 2020

Michelle is een topper! Het is altijd fijn als ze bij een activiteit aanwezig is. De deelnemers zijn laaiend enthousiast zodra ze haar zien. Ze heeft veel aandacht voor de deelnemer en doet gezellig mee. Mooi om haar in het zonnetje te zetten!

Remibren February 19, 2020

Een terechte nominatie echt super cool wat je allemaal doet

Patty Vos February 18, 2020

Wat ben jij een prachtige en onmisbare vrouw. Chapeau!
Nog heel veel plezier met iedereen.

Marieke February 18, 2020

Fantastisch, Michelle.
Ik hoop dat je wint.

Judith February 18, 2020

Lieve Michelle, wat ben jij een topper! Zo goed dat je je zo inzet voor anderen 😊 ik vind zeker dat je deze nominatie verdiend en wens je alle geluk in wat je nog meer gaat doen!

Natascha Bruers February 18, 2020

Hoe geweldig is het als je als vrijwilliger bij zoveel mensen een glimlach op het gezicht kunt toveren. Door de fantastische inzet van Michelle begrijpt ze de sporters als geen ander. Zij verdient dan ook zeker deze plek.

Brigitte February 18, 2020

Lieve Michelle, zo ontzettend verdiend deze nominatie! Zo enthousiast en oprecht geΓ―nteresseerd in alle SUPER Coolers... je wordt gemist op de donderdagavond en enthousiast onthaald bij evenementen!
Groetjes!

Jacques February 18, 2020

Als iemand dit verdient is het Michelle wel, alle supercoolers voelen zich meteen bij haar op hun gemak en heeft bijzondere technieken ontwikkeld om iedereen meteen te leren skeeleren

Andrea Albitrouw February 18, 2020

Gewoon door blijven gaan Michelle Schuit
Gefeliciteerd ik ben trots op jou

Ron February 18, 2020

Michelle is echt een topper en verdient deze wandering. Je bent echt een vaste waarde voor Supercool. Gefeliciteerd en hoop dat je nog lang dit wil blijven doen.

Yvette Veerman February 18, 2020

Michelle schuit is en top vrijwilliger en doet veel voor super cool en helpt ook heel erg mee en is super cool vrijwilliger van super cool en ik ben trots op haar hoe ze het doet.
Groetjes yvette veerman

Anton Spaan February 18, 2020

Je bent een kanjer. Een terechte nominatie. Ik word altijd blij als ik zie hoe jij vol overtuiging met de Super COOL! deelnemers om gaat. Super COOL! is volgens mij ook een plek waar jij jezelf kan zijn.

Gerrit February 18, 2020

Hoi Michelle,wat geweldig deze nominatie,van harte gefeliciteerd TOPPER πŸ‘

Jolanda February 18, 2020

Van harte πŸŽ‰πŸŽŠπŸ‘πŸ»πŸ€πŸ‘πŸ» Super hoor!!

Dorien February 18, 2020

HΓ© Michelle, wat ontzettend leuk dat je genomineerd bent. Heel terecht, mag je trots op zijn! Je doet het ook hartstikke goed bij Super COOL!
Lieve groetjes
Dorien

Jennifer Koot February 18, 2020

Nou meis het is super top wat je allemaal doet en ook hoe je het allemaal doet, petje af hoop dat je het mag winnen.

Mirjam February 18, 2020

Michelle is echt een toppertje bij vmca missen we haar als ze er eens niet is! Haar kracht is juist dat stuiterballetje zijn en altijd super vrolijk Ze doet het echt geweldig tijdens het sporten en haalt haar kick denk ik uit de sporter te laten waarvan deze zelf dacht dat hij/zij dat niet kon Ik wil Michelle zeker steunen voor deze prijs ik zou bijna schrijven kom eens kijken hoe ze bruist!!!!!

Edgar Donkervliet February 18, 2020

Michelle is echt een TOPPER! Zowel in de winter bij het schaatsen op de Winter Playground Almere als in het voorjaar en in de zomer tijdens het skeeleren namens School Skeeleren Almere was ze afgelopen jaren een vaste waarde. Als iemand deze erkenning en eer verdient, is het zeker onze juf Michelle! πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Tineke February 18, 2020

Wauw, zeer verdiend deze nominatie. Iedereen bij Super COOL vindt je een topper.

Marloes February 06, 2020

Wat een prachtig stukje om te lezen Michelle, ik ben trots op je doorzettingsvermogen en wat je bereikt hebt, ondanks de moeilijkheden die je soms bent tegengekomen. Goed bezig!

Ashley February 04, 2020

Ik ben trots op je! Je bent een goed persoon en doet altijd je uiterste best om andere mensen gelukkig en blij te maken. Dit zijn jouw sterke eigenschappen net zoals vele andere. Je mag trots zijn op wat je allemaal doet voor de mensen om je heen. Dit doe jij met passie en liefde voor de mensen. Topper ben je!

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings