Cor van Nieuwkerk

157 keer bekeken 0 comments

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Cor van Nieuwkerk is met zijn 78 jaren al heel veel jaren vrijwilliger bij diverse stichtingen, verenigingen en instellingen.

 Cor is:

  • al meer dan 63 jaar lid en vrijwilliger van het zangkoor van de R.K. Johannes de Doper in Breukelen. Hij is naast lid vaak bestuurder geweest in de diverse functies. Zoals penningmeester, secretaris, bestuurslid en is nog steeds vrijwilliger voor het koor voor alle hand- en spandiensten. 
  • al meer dan 20 jaar actief vrijwilliger bij voetbalvereniging FC Breukelen. Hij staat bij iedere thuiswedstrijd aan de kassa en is iedere maandag in touw bij de ploeg van vrijwilligers die alle kleedkamers, de speelvelden en het gehele terrein schoonmaken en opruimen. 
  • al meer dan 20 jaar vrijwilliger bij de Stichting Graag Gedaan, een vrijwillige hulpdienst. Hij rijdt nog steeds minimaal 1 x per week met voornamelijk ouderen die slecht ter been zijn naar de diverse ziekenhuizen in de regio. 
  • meer dan 20 jaar vrijwilliger bij stichting Parkpodium Boom en Bosch in Breukelen. Dat betekent ieder jaar 10 zondagen het parkpodium opbouwen, opruimen en afbreken, munten verkopen etc.
  • al meer dan 20 jaar vrijwilliger voor het bijstaan van FNV-leden bij het invullen van de belastingformulieren en beantwoorden van belastingvragen en bijv. aanvragen toeslagen etc. 
  • al vele jaren vrijwilliger bij het Senioren Computer Café in Breukelen waar wekelijks de ouderen kennis kunnen opdoen om te leren omgaan met automatisering en het gebruik van PC, tablet etc. 

Voor zijn geweldige jarenlange inzet op zovele fronten heeft Cor van Nieuwkerk tijdens de feestelijke Vrijwilligersfeestavond de gemeentelijke Vrijwilligersprijs Stichtse Vecht 2019 ontvangen.

Images

Register

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings