Guy Timmermans

754 keer bekeken 5 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Vanuit een uitkeringssituatie is Guy (37 jaar) bij Hotspot hutspot komen werken. Vanuit het oosten van het land, met een heel andere kijk op de wereld, woont hij nu een paar jaar in Rotterdam.

Met weinig kennis en kunde in de keuken heeft hij zichzelf omgeturnd tot een van de meest betrokken en vaardige vrijwilligers die je je kunt wensen.

Inmiddels draait hij met veel vertrouwen zelfstandig de keuken en stuurt hij andere vrijwilligers aan. Hij heeft inmiddels een goed oog de kwaliteit en opmaak van gerechten en draait hij voor een groot gedeelte de logistieke voorziening van ons keten. Vanuit interesse voor het vak is hij zelfs begonnen aan een horeca-opleiding. Hij maakt van maand tot maand positieve ontwikkelingen door, denkt enorm inclusief, iedereen is welkom en hij is erg kostenbewust voor de organisatie bezig. Hij heeft zijn uitkeringssituatie gebruikt om hier sterker uit te komen en is straks meer dan klaar voor de arbeidsmarkt. Kortom: Van hooligan naar grote mensenvriend. Hij is een inspirerend voorbeeld voor anderen.

Hotspot hutspot is een organisatie die voedsel inzet om mensen te activeren en verbinden. Van teelt in buurtmoestuinen en het samen met kinderen bereiden van goede maaltijden van restaurantkwaliteit, tot het aanbieden van deze maaltijden tegen een toegankelijke prijs in wijkrestaurants. Goed eten voor iedereen! Dat is het motto van Hotspot hutspot. Via de hotspots versterken zij de economische en maatschappelijke deelname van kwetsbare groepen.

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

5  reacties

Tobi , Uelsen 02-06-20 om 0:53

Respect ouwe , 

alleen de beste wensen voor de komende jaren 💪🏻 

Anoniem 01-06-20 om 8:48

Super Guy! Je mag terecht trots op jezelf zijn! Groetjes, Daphne

Annemarie Scheppink 06-05-20 om 10:43

Super knap! Wat gaaf dat je hiermee anderen kunt motiveren! Ga zo door! 

Anoniem 04-05-20 om 10:10

Hallo Guy wat ontzettend mooi en goed van jou . Ik hoorde dit van Wendy ze is ook heel trots op jou .

ga zo door topperb

super gedaan 👏👏👏

groetjes Herman en Desiree

Wendy 03-05-20 om 23:32

Trots op jou en de lange reis die je hiervoor hebt afgelegd.

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen