Maria Wendels

42 keer bekeken 1 comments

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten! Stemmen kan alleen op vrijwilligersinitiatieven!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Maria heeft als vrijwilliger een voedselbank opgezet die werkt als vangnet voor bewoners die buiten de regelingen van de reguliere voedselbank vallen.

Maria is 6 dagen per week bezig om alles rond te krijgen voor de 80 gezinnen die zij ondersteunen. Zij heeft hard gewerkt om een pand ter beschikking te krijgen nadat de werkzaamheden niet meer te doen waren vanuit de eigen woonkamer.

Ook wordt kleding en speelgoed ingezameld. Netwerken is een sterk punt waarmee Maria het voor elkaar krijgt om ieder gezin te voorzien van een goed pakket waarmee zij verder kunnen. Denk hierbij aan de marktkooplui, lokaal bedrijfsleven, e.d.

Images

Register

Comment

Twitter

1  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Anouk February 20, 2020

Een fantastische vrouw die zich met hart en ziel heeft in gezet voor haar nieuwe doel in het leven ! , mensen helpen die in nood zitten. In het noodlottige jaar 2013 gebeurde het .... Ze kreeg een hersenbloeding die plaats vond in de hersenstam daardoor kon ze haar linkerkant niet meer gebruiken en haar spraak was erg slecht maar na vele revalidaties is het haar gelukt om weer te kunne praten en haar linkerkant weer te gebruiken ! . Helaas had ze al spierreuma waardoor ze niet mocht werken en volledig was afgekeurd !. Haar wereld werd steeds kleiner , na het overlijden van haar schoonmoeder storte haar wereld volledig in . Haar doel was compleet weg gevaagd! Tot dat ze ontdekte hoeveel arme er waren in de polder. Ze begon samen met haar man met het uitdelen van brood van de bakkers . Tot hun grote verbazing kwamen ze er achter dat er veel mensen waren die hulp nodig hadden en zo zijn ze begonnen aan haar stichting en ze had weer een nieuwe levensdoel voor ogen , mensen helpen aan voedsel die net tussen wal en schip vallen !

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings