Maria Wendels

348 keer bekeken 2 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Maria heeft als vrijwilliger een voedselbank opgezet die werkt als vangnet voor bewoners die buiten de regelingen van de reguliere voedselbank vallen.

Maria is 6 dagen per week bezig om alles rond te krijgen voor de 80 gezinnen die zij ondersteunen. Zij heeft hard gewerkt om een pand ter beschikking te krijgen nadat de werkzaamheden niet meer te doen waren vanuit de eigen woonkamer.

Ook wordt kleding en speelgoed ingezameld. Netwerken is een sterk punt waarmee Maria het voor elkaar krijgt om ieder gezin te voorzien van een goed pakket waarmee zij verder kunnen. Denk hierbij aan de marktkooplui, lokaal bedrijfsleven, e.d.

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

2  reacties

Gonda visscher 08-04-20 om 21:01

 

Ik ben een cliënt bij de stichting SAMEN ZIJN WE ER VOOR ELKAAR ik heb begrepen dat de voedselbank veel spullen heeft gekregen wat super is maar ik wou toch graag deze stichting onder de aandacht brengen deze kan ook veel hulp gebruiken om hun gezinnen van eten te voorzien omdat er vanwege het hamsteren weinig meer over blijft ik zou het  zo mooi vinden als ook deze stichting wat hulp krijgt hun staan de hele week klaar voor ons ze rijden overal  heen om toch wat voor ons binnen te kunnen halen ze werken echt het klokje zowat rond om ons van eten te voorzien ik wil dan ook mijn respect uiten voor deze stichting waar ik heel blij mee ben ik hoop dat ze ons nog lang kunnen helpen daarom vraag ik help als u kan deze stichting names de cliënten alvast heel erg bedankt 

Anouk 20-02-20 om 16:33

Een fantastische vrouw die zich met hart en ziel heeft in gezet voor haar nieuwe doel in het leven ! , mensen helpen die in nood zitten. In het noodlottige jaar 2013 gebeurde het .... Ze kreeg een hersenbloeding die plaats vond in de hersenstam daardoor kon ze haar linkerkant niet meer gebruiken en haar spraak was erg slecht maar na vele revalidaties is het haar gelukt om weer te kunne praten en haar linkerkant weer te gebruiken ! . Helaas had ze al spierreuma waardoor ze niet mocht werken en volledig was afgekeurd !. Haar wereld werd steeds kleiner , na het overlijden van haar schoonmoeder storte haar wereld volledig in . Haar doel was compleet weg gevaagd! Tot dat ze ontdekte hoeveel arme er waren in de polder. Ze begon samen met haar man met het uitdelen van brood van de bakkers . Tot hun grote verbazing kwamen ze er achter dat er veel mensen waren die hulp nodig hadden en zo zijn ze begonnen aan haar stichting en ze had weer een nieuwe levensdoel voor ogen , mensen helpen aan voedsel die net tussen wal en schip vallen !

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen