Fred Martinius

350 keer bekeken 0 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Alle vrijwilligers zijn van onschatbare waarde. Een keuze hieruit maken is dan ook niet gemakkelijk. Maar als dan een vrijwilliger met zoveel enthousiasme naar voren wordt geschoven, kun je niet anders dan toch een keuze maken.

Fred is aangedragen door de stichting waarbij hij werkzaam is. Al jarenlang zet hij zich in voor de Gemiva-SVG groep. Dit is een zorgorganisatie voor mensen met een beperking. Fred heeft een echt 'hart voor de jongens'. Hij is rustig, relaxed en blijft altijd kalm. Kwaliteiten die erg van belang zijn voor de cliënten! Als Fred er is krijgen de cliënten net dat beetje extra aandacht die de begeleiders vaak niet kunnen geven. Als Fred dus wel eens op vakantie is, vragen de cliënten continue waar hij en vooral wanneer hij weer terug is. Zelf geeft hij ook aan dat het vooral zo vertrouwd voelt en dat hij blij is wanneer de cliënten hun verhaal willen delen met hem. Zijn motto in zijn werk: Geef je over, pas je aan maar geniet van de eerlijkheid en openheid van de cliënten. Hij kan niet zonder zijn vrijwilligerswerk, maar Gemiva kan niet zonder Fred! Daarom verdient Fred de VriendenLoterij Passieprijs.

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen