Ilonka Habing van Roijen

547 keer bekeken 1 comments

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Met tranen in de ogen zijn wij geroerd door de inzet van Ilonka. Zij is in 2014 begonnen met het Broodhuis. Een initiatief om brood uit te delen aan de minima.

Als er iemand met passie en hart zich voor anderen inzet dan doet zij dat zeker. Ze staat voor iedereen klaar, is elke week druk bezig om brood in te zamelen voor mensen die net niet in aanmerking komen voor de Voedselbank, maar elke dag te maken hebben met nood. In december organiseert zij een Sinterklaasfeest en stelt in December ook decemberpakketten samen. Daarnaast maakt zij ook pakketten voor mensen die een baby krijgen.

Ze staat midden in de maatschappij, kent zelf de nood, ziet de nood en doet er ook iets aan. Ze bereikt een doelgroep die het hard nodig heeft. Ze gaat tot het gaat, is concreet en bereikt een brede doelgroep. Het is broodnodig. Ze weet de middenstand goed te vinden, weet werkt samen met partijen en is in staat echt iets neer te zetten. Meer over haar initiatief is hier te lezen.

Images

Register

Comment

Twitter

1  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Piroska February 11, 2020

Mijn lieve zus ! Wat ben ik onwijs trots op je . Ondanks we veel moeilijke dingen hebben meegemaakt . Je er altijd posetief in staat! Ik hou van je 🥰 HUP BROODHUISJE!

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings