David de Beer

384 keer bekeken 0 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

David is nu 5 jaar met veel enthousiasme actief als vrijwilliger bij Stichting SchuldHulpMaatje Vlaardingen. Als coördinator draagt hij zorg voor de intake van de hulpvragers en begeleiding van schuldhulpmaatjes.

Hij kan daarin als geen ander inschatten wat nodig is en zorgt daarin voor een zorgvuldige koppeling tussen hulpvrager en een Maatje.

David is een zeer bevlogen vrijwilliger en erg betrokken bij de aanpak van schulden en armoede in de Gemeente Vlaardingen. Hij denkt in verschillende verbanden (ook in nauwe samenwerking met de Gemeente Vlaardingen) altijd pro-actief mee in hernieuwde plannen en experimenten ter verbetering van deze problematiek. Hij heeft mede de Whatsapp bij schulden ontwikkeld, waarbij mensen zich met een vraag over schulden via de Whatsapp kunnen aanmelden en binnen 72 uur geholpen worden en een antwoord krijgen van een vrijwilliger van Schuldhuldmaatje.

Naast zijn inzet voor Stichting SchuldHulpMaatje is David ook actief betrokken bij meer universele thema’s als Vrede en Mensenrechten als lid van de kerngroep (en voormalig-ambassadeur) bij Pax – Ambassade voor de Vrede Vlaardingen. En hij heeft mede op basis van zij eigen ervaringen een theatervoorstelling gemaakt om aandacht te vragen voor mensenrechten. Vanwege zijn bevlogenheid en zijn toegewijde inzet voor mensen die het moeilijk hebben, heeft David deze Passieprijs meer dan verdiend!

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen