David de Beer

148 keer bekeken 0 comments

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

David is nu 5 jaar met veel enthousiasme actief als vrijwilliger bij Stichting SchuldHulpMaatje Vlaardingen. Als coördinator draagt hij zorg voor de intake van de hulpvragers en begeleiding van schuldhulpmaatjes.

Hij kan daarin als geen ander inschatten wat nodig is en zorgt daarin voor een zorgvuldige koppeling tussen hulpvrager en een Maatje.

David is een zeer bevlogen vrijwilliger en erg betrokken bij de aanpak van schulden en armoede in de Gemeente Vlaardingen. Hij denkt in verschillende verbanden (ook in nauwe samenwerking met de Gemeente Vlaardingen) altijd pro-actief mee in hernieuwde plannen en experimenten ter verbetering van deze problematiek. Hij heeft mede de Whatsapp bij schulden ontwikkeld, waarbij mensen zich met een vraag over schulden via de Whatsapp kunnen aanmelden en binnen 72 uur geholpen worden en een antwoord krijgen van een vrijwilliger van Schuldhuldmaatje.

Naast zijn inzet voor Stichting SchuldHulpMaatje is David ook actief betrokken bij meer universele thema’s als Vrede en Mensenrechten als lid van de kerngroep (en voormalig-ambassadeur) bij Pax – Ambassade voor de Vrede Vlaardingen. En hij heeft mede op basis van zij eigen ervaringen een theatervoorstelling gemaakt om aandacht te vragen voor mensenrechten. Vanwege zijn bevlogenheid en zijn toegewijde inzet voor mensen die het moeilijk hebben, heeft David deze Passieprijs meer dan verdiend!

Images

Register

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings