Midi Romer-Frings

374 keer bekeken 2 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

80? En dan nog steeds vrijwilligerswerk doen?

Midi Romer-Frings geeft al jarenlang twee keer per week schilder- en beeldhouwlessen in recreatiecentrum De Serre in de Beemsterhoek on Capelle. Diverse Capellenaren meldden mevrouw Romer aan voor de Capelse vrijwilligersprijs. Een van de reacties was: “Midi is zo bijzonder omdat zij ondanks haar leeftijd zeker twee keer in de week een groep enthousiaste creatieve mensen ontvangt om te beeldhouwen of schilderen. Ze geeft advies en heeft altijd een luisterend oor. Kortom een fantastisch lieve vrouw.” Een ander riep: “Eigenlijk hadden wij haar al jaren geleden moeten aandragen. Vrijwilligerswerk is onbetaalbaar!”

Midi is al vele jaren vrijwilliger. Ook in haar vorige woonplaats was zij erg maatschappelijk betrokken. Ook nu zet zij zich al weer 10- jaar in Capelle met hart en ziel in. Midi vindt niet meer dan normaal. Thuiszitten is niets voor haar. Op deze manier blijft ze bezig en onderhoudt zij haar sociale contacten.

De deelnemers van haar cursussen prijzen haar graag. Midi weet namelijk iedereen het gevoel te geven een kunstenaar te zijn. Dat is een gave. Onlangs werd ze daarom verrast door Marc Wilson, wethouder Vrijwilligerswerk. “Dat ze op deze leeftijd nog met zoveel passie andere de liefde voor de kunst wil bijbrengen vind ik fantastisch. Daarom zetten we haar graag in het zonnetje”.

Foto: Jan Kok | Boomerang Fotografie

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

2  reacties

Anoniem 20-04-20 om 11:09

kissBedankt voor de prijs,

ik was trots dat ik Vrijwilliger van het jaar was geworden.

Het kwam totaal onverwachts, maar ik vind het een hele eer.

Jammer dat alles nu zo anders is gelopen dan we hadden gedacht.

 Vriendelijke groet heartMidi Romer 

 

Anoniem 04-02-20 om 14:03

Een kanjer en de liefste oma XXX

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen