Jeffrey Verberne

349 keer bekeken 3 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

25 jaar is Jeffrey, maar hij is al meer dan 10 jaar vrijwilliger op allerlei gebied en alles wat hij doet, doet hij met passie! Vaak voor jongeren, maar ook voor andere initiatieven zet hij zich al jaren belangeloos in.

Rabojeugdland bestuurslid, World is you, Sinterklaasviering, wijkraad bestuurslid, etc.  Vaak krijgt hij de vraag van andere jongeren doe je dit gratis? ja zegt hij dan want dit is leuk!

Jeffrey is voorgedragen namens de wijkraad, maar is ook organisator van zeer succesvolle 'frisfeesten' Minorfeesten.

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

3  reacties

M.henkelman 18-02-20 om 19:24

Jeffrey is inderdaad een topper ! Hij zet zich voor veel dingen belangeloos in. Zo verzorgd hij ook samen met Joke van Eemeren al jaren te gekke Minor frisfeesten waar veel jongeren (van 13 -18 jaar) elke keer weer komen omdat het steeds zo leuk is ! We zijn erg blij met Jeffrey !

Opa en oma 18-02-20 om 13:06

Hij is onze Kanjer

joke van eemeren 18-02-20 om 9:46

Topper is het!!

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen