Sander Eppinga

161 keer bekeken 0 comments

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Sander Eppinga (17) is twee jaar vrijwilliger bij Leekerweide in het Leescafé in de bibliotheek van Hoorn, waar hij mensen met een licht verstandelijke beperking begeleidt in een leerwerktraject. Daarnaast organiseert hij kinderactiviteiten.

Sander is ook vrijwilliger bij het Rode Kruis waar hij eerste hulp verleent op evenementen. Sander moest het in zijn categorie opnemen tegen nog één andere jonge vrijwilliger en heeft uiteindelijk door het aantal stemmen de prijs gewonnen! Vrijwilligerspunt en de gemeente Hoorn zijn heel blij dat ook jongeren zich vrijwillig willen inzetten en Sander is een prachtig voorbeeld hiervan, vooral omdat hij zich inzet voor verschillende vrijwilligersklussen en vooral ook met zoveel plezier. Hij is een geweldig voorbeeld voor andere jongeren en wij hopen dat hij zijn leeftijdsgenoten kan inspireren ook vrijwilliger te worden. Voor de stemmingsfase voor de Hoornse Vrijwilligersprijs heeft Vrijwilligerspunt een filmpje gemaakt waarin goed naar voren komt, wat Sander als vrijwilliger betekent. 

 

Images

Register

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings