Ellen van Hoften

329 keer bekeken 0 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Ellen verzorgt dieren, geeft lessen en ondersteunt bij evenementen. Een echte allrounder die al 15 jaar bij Stad & Natuur actief, inspiratievol en altijd met een glimlach haar vrijwilligerswerk uitvoert.

Ellen is binnen de stichting multi-inzetbaar! Zij is begonnen bij de dierlocaties van Stad & Natuur, want daar ligt haar hart. Kinderboerderij Den Uylpark en de Schaapskooi in het Vroege Vogelbos zijn haar standplaatsen. Zij helpt daar met het verzorgen van de dieren, zet zich in om de locaties er netjes uit te laten zien, ondersteunt met het verwijden van de dieren, helpt regelmatig en actief tijdens de lammerperiode én zorgde in het weekend voor openstelling van de kinderboerderij.

Inmiddels zet Ellen zich ook in voor de educatie en recreatie van de stichting op alle 7 locaties in de stad. Ze ondersteunt tijdens evenementen door de kassa te bemannen. Vele bezoekers (her)kennen haar inmiddels. Ook geeft zij educatieve lessen voor Almeerse schoolkinderen, onder andere bij de lokale Stadsboerderij. Ellen zet zich al 15 jaar in met hart en ziel voor de stichting op alle mogelijke vlakken. Daar zijn niet alleen wij haar heel dankbaar voor, maar ook de vele Almeerders die zij in de afgelopen 15 jaar heeft geholpen, heeft zien opgroeien en met een glimlach heeft ontvangen.

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen