Dolores Jenkins

323 keer bekeken 0 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Dolores is vrijwilliger bij Goud voor Oud van Stichting Sonrisa Rijnmond. Goud voor Oud is een maandelijks ontmoetingsmiddag voor kwetsbare ouderen in Capelle aan den IJssel. Dolores schenkt koffie en thee, serveert soep en praat met bezoekers en luistert vooral naar hen.

Dolores is een warm aanspreekpunt en met haar bescheidenheid gecombineerd met inzet vol passie ook een heel graag gezien persoon. Dolores is er 100% voor de bezoekers en denkt er ook aan om zelf plezier hebben op een dergelijke middag door mee te dansen. We kunnen altijd een beroep op haar doen en met haar gulle glimlach en energie voegt zij veel toe aan het team.

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen