Dolores Jenkins

112 keer bekeken 0 comments

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Dolores is vrijwilliger bij Goud voor Oud van Stichting Sonrisa Rijnmond. Goud voor Oud is een maandelijks ontmoetingsmiddag voor kwetsbare ouderen in Capelle aan den IJssel. Dolores schenkt koffie en thee, serveert soep en praat met bezoekers en luistert vooral naar hen.

Dolores is een warm aanspreekpunt en met haar bescheidenheid gecombineerd met inzet vol passie ook een heel graag gezien persoon. Dolores is er 100% voor de bezoekers en denkt er ook aan om zelf plezier hebben op een dergelijke middag door mee te dansen. We kunnen altijd een beroep op haar doen en met haar gulle glimlach en energie voegt zij veel toe aan het team.

Images

Register

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings