Ruud Zoeteman

112 keer bekeken 1 comments

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Ruud is bij logeerhuis de Buren werkzaam als gastheer, kok, nachtvrijwilliger en achterwacht. Zijn werkzaamheden als gastheer bestaan uit de maaltijden organiseren en klaarmaken, koffie en thee serveren, schoonmaakwerkzaamheden, en gesprekken voeren met de gasten.

Logeerhuis de Buren is er voor opvang voor herstel- en respijtgasten uit heel Nederland. Dit huis heeft 14 kamers. Indien deze mensen na een val of operatie niet zelfstandig thuis kunnen revalideren en geen doorverwijzing krijgen voor een Zorghotel kunnen zij terecht in het Logeerhuis. Jaarlijks vangen wij 150 gasten op. Deze mensen worden opgevangen in een liefdevolle omgeving door zo'n 60 vrijwilligers. Die 24/7 aanwezig zijn en de gasten op allerlei gebied ondersteunen. Met name zorgen voor ontbijt, lunch, avondmaaltijd, schone kamers, badkamers, toiletten, allerlei hand- en spandiensten en gesprekken voeren met de gasten.

Als nachtvrijwilliger is hij de vertrouwde persoon die 's nachts waakt over de gasten. Indien nodig is hij er voor een drankje en een praatje. Als achterwacht is hij de weekendbackup en vraagbaak voor de vrijwilligers in het logeerhuis.

Images

Register

Comment

Twitter

1  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Anita Zoeteman March 04, 2020

Go for it brother!

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings