Ruud Zoeteman

345 keer bekeken 1 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Ruud is bij logeerhuis de Buren werkzaam als gastheer, kok, nachtvrijwilliger en achterwacht. Zijn werkzaamheden als gastheer bestaan uit de maaltijden organiseren en klaarmaken, koffie en thee serveren, schoonmaakwerkzaamheden, en gesprekken voeren met de gasten.

Logeerhuis de Buren is er voor opvang voor herstel- en respijtgasten uit heel Nederland. Dit huis heeft 14 kamers. Indien deze mensen na een val of operatie niet zelfstandig thuis kunnen revalideren en geen doorverwijzing krijgen voor een Zorghotel kunnen zij terecht in het Logeerhuis. Jaarlijks vangen wij 150 gasten op. Deze mensen worden opgevangen in een liefdevolle omgeving door zo'n 60 vrijwilligers. Die 24/7 aanwezig zijn en de gasten op allerlei gebied ondersteunen. Met name zorgen voor ontbijt, lunch, avondmaaltijd, schone kamers, badkamers, toiletten, allerlei hand- en spandiensten en gesprekken voeren met de gasten.

Als nachtvrijwilliger is hij de vertrouwde persoon die 's nachts waakt over de gasten. Indien nodig is hij er voor een drankje en een praatje. Als achterwacht is hij de weekendbackup en vraagbaak voor de vrijwilligers in het logeerhuis.

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

1  reacties

Anita Zoeteman 04-03-20 om 11:08

Go for it brother!

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen