John Luijendijk

41 keer bekeken 1 comments

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten! Stemmen kan alleen op vrijwilligersinitiatieven!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

John Luijendijk is de secretaris van Stichting Goal Sportsmanagement en is kandidaat secretaris bij Stichting T.M.A.R. (i.o.). John begeleidt ex-gedetineerden in hun zoektocht naar een opleiding en vervolgens naar een vaste baan in samenwerking met diverse werkgevers.

Omdat John van beroep mobilitieitsmanager is, zet hij zijn kwaliteiten al een aantal jaren in voor deze kwetsbare doelgroep die nogal eens genegeerd wordt door de maatschappij op zoek naar een 2e kans om wat van hun leven te maken. Dit doet John dan ook met veel passie en energie. Tevens zet john zich ook actief in als teammanager in de avonden en weekeinden om deze doelgroep te laten voetballen via de reguliere KNVB-competities.

Images

Register

Comment

Twitter

1  Comments

 
We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Alfred Sahassanondha February 24, 2020

John stelt altijd anderen boven zichzelf. Dit doet hij zowel zakelijk als privé (vrijwilliger)
Het feit dat John anderen een tweede (of soms zelfs derde) kans geeft is echt zo mooi.
en alles doet hij met veel passie en geloof in de goedheid van mensen.

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum