John Luijendijk

788 keer bekeken 5 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

John Luijendijk is de secretaris van Stichting Goal Sportsmanagement en is kandidaat secretaris bij Stichting T.M.A.R. (i.o.). John begeleidt ex-gedetineerden in hun zoektocht naar een opleiding en vervolgens naar een vaste baan in samenwerking met diverse werkgevers.

Omdat John van beroep mobilitieitsmanager is, zet hij zijn kwaliteiten al een aantal jaren in voor deze kwetsbare doelgroep die nogal eens genegeerd wordt door de maatschappij op zoek naar een 2e kans om wat van hun leven te maken. Dit doet John dan ook met veel passie en energie. Tevens zet john zich ook actief in als teammanager in de avonden en weekeinden om deze doelgroep te laten voetballen via de reguliere KNVB-competities.

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

5  reacties

Fatima Chehlaoui 05-03-20 om 8:14

John is een echte verbinder. Daar kunnen we er nooit teveel van hebben. John ziet altijd kansen en mogelijkheden en gunt anderen een nieuwe of een volgende stap. Hij zet zich altijd in voor anderen!

Diana Storm 25-02-20 om 23:10

Ik heb John leren kennen via een mobiliteitsnetwerk en vanuit daar had ik onlangs het genoegen om tijdens een informatie avond te zien hoe John zich inzet voor zijn stichting. Dit doet hij met veel inspiratie en bevlogenheid. Iemand die absoluut het hart op de goede plaats heeft en anderen een kans gunt ondanks hun eventuele verleden. Hij verkent mogelijkheden, verbindt en zet mensen in hun kracht! John is een ontzettend lieve man en zet zich in voor anderen zodat zij een toekomst hebben. Hij gelooft in tweede kansen. Topvent!

Sheshailis Faneite 25-02-20 om 16:57

John zet zich al jaren 100 procent in voor de stichting. John gelooft in de goedheid van de mens. Daarnaast geeft hij altijd aan dat een ieder een 2de kans verdiend. Een persoon die altijd klaar voor je staat. Wanneer je John ziet, zie je liefde en passie voor de mens. Dat is heel mooi om te zien.

Heleen Homburg 24-02-20 om 20:43

John is één van de mooiste en meest onbaatzuchtige mensen die ik heb leren kennen. Zal altijd het welzijn van de ander voorop stellen en zichzelf wegcijferen om de goede dingen voor anderen te doen.
John verdient het ( natuurlijk net als veel andere vrijwilligers in ons mooie land die het verschil maken ) om nu zelf eens echt in het zonnetje terecht te komen.

Alfred Sahassanondha 24-02-20 om 13:58

John stelt altijd anderen boven zichzelf. Dit doet hij zowel zakelijk als privé (vrijwilliger)
Het feit dat John anderen een tweede (of soms zelfs derde) kans geeft is echt zo mooi.
en alles doet hij met veel passie en geloof in de goedheid van mensen.

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen