Marco Klip

137 keer bekeken 0 comments

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Marco Klip is al sinds 2009 betrokken bij Stichting Speelstad Brielle. Al jaren zorgt hij dat hij vrij heeft van zijn werk om zowel in de voorbereiding als op het evenement te helpen. Marco wordt ingezet voor terreinwerkzaamheden zoals infrastructuur, gebouwen en aan- en afvoer van pallets.

Afgelopen jaar heeft Marco veel tijd gestoken in het schrijven van een veiligheidsplan waar Speelstad veel aan heeft en wij ook erg dankbaar voor zijn. Dit plan draagt bij aan de professionalisering van ons evenement.

Images

Register

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings