Marco Klip

400 keer bekeken 0 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Marco Klip is al sinds 2009 betrokken bij Stichting Speelstad Brielle. Al jaren zorgt hij dat hij vrij heeft van zijn werk om zowel in de voorbereiding als op het evenement te helpen. Marco wordt ingezet voor terreinwerkzaamheden zoals infrastructuur, gebouwen en aan- en afvoer van pallets.

Afgelopen jaar heeft Marco veel tijd gestoken in het schrijven van een veiligheidsplan waar Speelstad veel aan heeft en wij ook erg dankbaar voor zijn. Dit plan draagt bij aan de professionalisering van ons evenement.

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen