Arie Dijkhuizen

377 keer bekeken 1 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Arie is eerst jarenlang voorzitter geweest van de werkgroep 'Behoud Duits Lijntje' met als doel te voorkomen dat dit stukje natuurgebied zou worden opgeofferd als nieuwe infrastructuur. Daarna is hij lid geworden van onze wijkraad, lang voorzitter geweest en nu gewoon lid.

Arie is onvermoeibaar in allerlei projecten, onder andere verkeersveiligheid, infrastructuur, openbare ruimte, groenvoorzieningen en nieuwbouw van de accomodatie natuurtuin 't Bundertje. Dit is maar een greep uit alles waarmee hij de afgelopen jaren bezig is geweest en nog bezig is. Hij is een doorzetter. Vaak loopt het in de communicatie met de gemeente niet altijd soepel, soms ronduit stroef, maar uiteindelijk boekt hij resultaat. Hij blijft ondanks tegenslag enthousiast en zich inzetten voor de wijkraad. Hij is nogal onmisbaar geworden.

Arie verdient de passieprijs om zijn veelzijdigheid, brede inzetbaarheid, doorzettingsvermogen, netwerken, persoonlijke betrokkenheid bij anderen, belangstelling, en zijn onvermoeibare drive om de belangen te behartigen voor onze wijk.

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

1  reacties

J. van Dijk 18-02-20 om 10:15

Terechte nominatie! Arie is de ziel en stuwende kracht van de wijkraad de Bunders (grootste wijk van VeghelMeierijstad). Alles wat in deze wijk de laatste 20 jaar bereikt is-en dat is veel- is zonder anderen tekort te doen- o.a. te danken aan zijn inzet.

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen