Bep Langezaal

329 keer bekeken 1 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Bep is coördinatrice in onze winkel. Bep zet zich met hart en ziel in voor de kringloopwinkel en springt overal in waar dat maar nodig is.

Bep is inmiddels al 15 jaar coordinatrice in onze kringloopwinkel (www.wisselbeker.nl). Bep is met een vloeiingsregeling bij de kringloop gaan werken. In de kringloopwinkel doet Bep allerlei werkzaamheden om te zorgen dat alles in en om de winkel goed blijft draaien. Zo maakt zij ook de roosters om de vrijwilligers in te zetten, doet zij inkopen voor de winkel, houdt mail bij, en vooral sorteert zij alle goederen die binnen worden gebracht voor de verkoop. En ook de inrichting van een gedeelte van de winkel neemt zij voor haar rekening, zoals ook de begeleiding van stagiaires.

Zij is in elk geval altijd op dinsdag, woensdag en zaterdag in de winkel bezig en doet daarnaast ook thuis nog van alles om te zorgen dat alles goed draait.

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

1  reacties

Trudie 17-04-20 om 18:30

Bep je bent nu een bekende Nederlander hoor.. Toppertje! 

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen