Uta Halbreiter

667 keer bekeken 1 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Best Bijzonder is een contactgroep voor én door ouders. Uta (spreek uit als 'Oeta') is één van die ouders en in die hoedanigheid lid van het zogenaamde BB-Team (Best Bijzonder Team). Ook zet ze zich in voor onze promotietour om meer naamsbekendheid te creëren waardoor meer ouders ons weten te vinden

Uta is heerlijk eerlijk kritisch. Bekijkt zaken net van een andere kant en is daar open in, geeft ruimte aan andere visies, waardoor we ook met de meest kritische ouders rekening kunnen houden. Uta heeft een bijzonder ingewikkelde thuissituatie die enorm veel vergt van haar tijd en energielevel. Toch weet ze het altijd weer op te brengen om zich in te zetten voor al onze ouders. Bovendien is ze zelf zó goed in mensen in het zonnetje zetten, bedanken, eren, belonen, complimenteren.

Uta helpt ook mensen door deugden in te zetten, een leefwijze waar ze zich in heeft verdiept en die voor veel mensen een ommekeer betekent. Als 'jaardeugd' trok ze begin januari de deugd 'Passie'. Toeval bestaat niet: Uta IS de passie-vrijwilliger.

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

1  reacties

Anita 09-02-20 om 19:06

Voor mij is Uta goud waard. Dankzij haar luisterende oren, haar veerkracht en passie, maar ook dankzij haar praktische hulp, wordt het zoveel makkelijker en waardevoller om Best Bijzonder nog beter vorm te geven. Niet om daar zelf beter van te worden, maar om juist die ouders te bereiken die elkaar zo nodig hebben. Want we weten zelf hoeveel dat betekent, voor ouders, en daarmee ook voor al die best bijzondere kinderen.
Uta is in staat om het beste in mij en anderen naar boven te halen. Haar milde en accepterende houding vind ik bewonderenswaardig en daarin is ze een voorbeeld voor mij. Samen krijgen we zoveel voor elkaar, dat was me alleen nooit gelukt. Ik ben haar enorm dankbaar.

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen