Bianca Smeets

147 keer bekeken 0 comments

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Bianca Smeets is een zeer betrokken vrijwilliger die zich inzet voor Stichting The Melting Shop. Zij is een creatieve dame die twee dagen per week in het naaiatelier mooie designs maakt en naait.

Bianca is een kei in het inplannen van de andere vrijwilligers voor het naaiatelier, zodat ieders inzet optimaal gebruikt kan worden. Daarnaast heeft zij oog voor detail en weet zij het beste uit de mensen te halen waar zij mee samenwerkt.

Bianca is sociaal betrokken en is echt een mensen-mens. Zij zet zich altijd met passie in om alles op rolletjes te laten lopen in het naaiatelier. Bianca is sinds eind februari 2019 bij onze stichting als vrijwilliger en is zeer waardevol voor onze organisatie en voor het team. Zij heeft voor iedereen een luisterend oor en is echt een vrijwilliger die je iedere organisatie zou gunnen.

Images

Register

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings