Ben van der Heijden

397 keer bekeken 2 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Ben werkt als chauffeur, centralist en PR-man bij de Dierenambulance en Dierenasiel Helmond e.o.

Ben is 75 jaar en werkt al ruim 20 jaar bij de Dierenambulance Helmond. Zonder hem zou er een groot gat vallen bij onze organisatie. Hij rijdt meerdere dagen/nachten als chauffeur op een van onze ambulances, hij draait 6 nachten in de week nachtcentrale en doet ook enorm veel voor de PR (bijvoorbeeld scholen bezoeken en op markten staan). Hij gaat ook naar mensen toe waarvan wij het huisdier dood hebben gevonden om hun huisdier terug te brengen Hij heeft een groot inlevingsvermogen, een groot hart en staat altijd klaar voor dieren in nood, maar ook voor mensen.

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

2  reacties

Berry Smits 20-02-20 om 20:01

Mister Dierenambulance! Altijd bereid om zich in te zetten ( 24/7).

Anja Spierings 19-02-20 om 18:32

Ben van der Heijden is een gouden kerel. Hij is al zolang bij de dierenambulance dierenasiel Helmond. Niets is hem te veel! Hij staat 24 uur per dag klaar om een dier, groot of klein, te helpen. Hij is geweldig en verdient zeker hiervoor in het zonnetje gezet te worden!

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen