Robbie Veenstra

245 keer bekeken 0 comments

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Robbie is gids bij onze organisatie, Club Vagebond. Daarnaast is hij bij Vagebond ook spreker en voorlichter. Binnenkort is hij te gast bij het Intofuture-festival als barman/gastheer. Mensen kunnen hem bevragen over zijn bestaan als stadsnomad.

Club Vagebond neemt geïnteresseerden mee op een Stadswandeling genaamd Vagebond, waarbij (ex-) daklozen en (ex-) drugsverslaafden u vertellen over het leven op straat , het harde leven dat ze zelf geleefd hebben. Robbie is één van de bekendste zwervers van Tiel en vertelt als gids uitgebreid over zijn drugsverleden en nomadenbestaan. Voor de Club Vagebond zie je hem vaak wandelen in Nijmegen en Tiel.

Hij heeft de Passieprijs verdiend omdat hij ondanks het harde leven altijd positief in het leven blijft staat en hij werkt graag mee.

Images

Register

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings