Mark Vervoort

334 keer bekeken 0 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Mark zet zich al jaren in voor kwetsbare daklozen in de stad. Hij loopt rond in de avond om mensen op te zoeken op buitenplekken. Hij komt veel verwarde mensen tegen die hij warme aandacht geeft en ondersteunt met datgene wat nodig is.

Hij werkt vanuit zijn hart en ziet om naar de ander. Hij zet zich in voor positieverbetering en heeft contact met instanties en overheid. Op de foto geeft hij een interview aan de lokale brandmelding aan de politiek over de situatie van ernstig verwarde buitenslapets

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen