Maud Halkes

112 keer bekeken 0 comments

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Maud is moeder van 4 kinderen. Haar jongste dochter Suus is Ernstig Meervoudig Beperkt. Ze is voorzitter van het bestuur van KDC Aandachtslab. Zij heeft dit KDC bedacht, opgezet en stuurt het nu als voorzitter met heel haar hart.

KDC AandachtsLab is een kinderdagverblijf voor kinderen met zeer ernstig meervoudige en verstandelijke beperkingen. Al het zorggeld gaat ook echt naar de zorg. Alleen de professionele begeleiders ontvangen salaris. Raad van Bestuur, raad v kwaliteit en toezicht werken allen op vrijwillige basis. Doordat dagelijks veel vrijwilligers helpen met allerlei hand en spandiensten, krijgen de kinderen veel begeleiding om zo individueel mogelijk te kunnen ontwikkelen.  

De tijd die Maud in dit vrijwilligerswerk steekt, komt overeen met een dubbele werkweek van anderen.  Haar passie en gedrevenheid om dingen te realiseren die onmogelijk lijken, worden mogelijk zodra Maud zich daarin vastbijt.  Zij krijgt mensen mee in haar enthousiasme.  

Images

Register

Comment

Twitter

0  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings