Maud Halkes

350 keer bekeken 0 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Maud is moeder van 4 kinderen. Haar jongste dochter Suus is Ernstig Meervoudig Beperkt. Ze is voorzitter van het bestuur van KDC Aandachtslab. Zij heeft dit KDC bedacht, opgezet en stuurt het nu als voorzitter met heel haar hart.

KDC AandachtsLab is een kinderdagverblijf voor kinderen met zeer ernstig meervoudige en verstandelijke beperkingen. Al het zorggeld gaat ook echt naar de zorg. Alleen de professionele begeleiders ontvangen salaris. Raad van Bestuur, raad v kwaliteit en toezicht werken allen op vrijwillige basis. Doordat dagelijks veel vrijwilligers helpen met allerlei hand en spandiensten, krijgen de kinderen veel begeleiding om zo individueel mogelijk te kunnen ontwikkelen.  

De tijd die Maud in dit vrijwilligerswerk steekt, komt overeen met een dubbele werkweek van anderen.  Haar passie en gedrevenheid om dingen te realiseren die onmogelijk lijken, worden mogelijk zodra Maud zich daarin vastbijt.  Zij krijgt mensen mee in haar enthousiasme.  

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

0  reacties

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen