Klaas Boersma

599 keer bekeken 10 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Klaas organiseert bij Present Enschede vrijwilligersdagen voor groepen collega's, vrienden, kerken, studenten enz. Iedere groep die zich aanmeldt, wordt voor 1 dag gematcht aan een stadsgenoot die in de problemen zit, doordat hij/zij te maken heeft met ziekte, armoede of eenzaamheid.

Door een tuin op te knappen, een huis schoon te maken of te helpen bij activiteiten in verzorgingshuizen, geeft de groep vrijwilligers hun stadsgenoot een nieuwe start en een onvergetelijke dag. Naast het organiseren van deze ontmoetingen, begeleidt hij ook vaak namens Present deze projecten. Daarnaast helpt hij ook nog eens regelmatig mee. En hij is erg secuur, dus ook op administratief vlak helpt hij ons enorm. Hij draagt zorg voor een nauwkeurige projectadministratie.

Klaas is een ruwe bolster, blanke pit. Helder en direct in de communicatie, je weet gelijk wat je aan hem hebt. Niet zeuren, gewoon dóen. Niets is hem teveel en hij is altijd bereikbaar voor Present. Hij weet wat het is om in moeilijke omstandigheden te zitten (daar willen we niet over uitweiden hoor, dat is privé) en we hebben bewondering voor hoe hij zijn leven een positieve draai heeft gegeven. Daardoor hebben we des te meer waardering hoe hij nu dit prachtige vrijwilligerswerk een plaats heeft gegeven in zijn leven.

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

10  reacties

Marjet 02-03-20 om 12:06

Ik ben voor Klaas! Klaas kan alles.

Gert Pieters 25-02-20 om 10:31

Ik stem op Klaas; altijd bereid en beschikbaar!!

Elsbeth 22-02-20 om 12:19

Topper

Hetty 19-02-20 om 23:02

En óók nog vrijwilliger op de duofiets bij Manna, topper!

Ineke 19-02-20 om 19:17

Super gemotiveerde man

frans nienhuis 19-02-20 om 15:58

top colega

Herma 19-02-20 om 15:11

Een topper waar we een voorbeeld aan kunnen nemen.

Gerda 19-02-20 om 13:35

Nuchter, betrouwbaar, en heerlijk veelzijdig. Helder in het communiceren, betrokken met de zwakkeren in de stad, geen moeite is Klaas teveel. Wat een topper!

Bette 19-02-20 om 13:10

Een man die altijd lachend en vol inzet op de actie fotos staat.Hij is er altijd bij!

Anna 19-02-20 om 10:20

Hij is een trauwe vrijwilliger die steeds voor de naarste gaat.

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen