Liesbeth Wijbrands

826 keer bekeken 16 reacties

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Liesbeth is coƶrdinator, voorlezer en trainer bij de VoorleesExpress Vlaardingen - Schiedam

Liesbeth zet zich al vijf jaar als vrijwilliger in voor de VoorleesExpress, die door Stichting Aanzet wordt uitgevoerd in Vlaardingen en Schiedam. Naast haar taak als coördinator, leest ze zelf voor bij gezinnen thuis en traint ze de andere vrijwilligers in interactief voorlezen.

Ondanks lichamelijke beperkingen en vermoeidheid zet Liesbeth zich volledig in. Met haar vrolijke aanwezigheid inspireert ze de andere voorlezers en brengt ze voorleesplezier bij 'haar' gezinnen.

Liesbeth bedenkt en organiseert evenementen waar we de VoorleesExpress onder de aandacht van nieuwe vrijwilligers kunnen brengen. We willen Liesbeth graag in het zonnetje zetten!

Afbeeldingen

Registreren

Twitter

16  reacties

Anoniem 22-02-20 om 10:50

Schrijf een reactie...

Kasia 22-02-20 om 8:02

Liesbeth is echt lieve vrouw.šŸ˜˜šŸ˜˜

Hennie 19-02-20 om 22:47

Liesbeth heeft een passie voor haar werk. Bewondering dat ze op deze positieve manier de kinderen en ouders stimuleert om te laten zien dat voorlezen de taalontwikkelibg stimuleert. Wie goed doet goed ontmoet.

Ron 19-02-20 om 21:02

Ze is een enorme inspiratiebron.
Wat een mooi mens... blij dat ik haar ken.

Anoniem 19-02-20 om 19:02

Kanjer, jij verdient het

Kirsten Ebeli 19-02-20 om 18:22

Wat een topper ben je!!! Ik heb veel bewondering voor je ondanks je wat minder functionerende lijf ben je altijd vrolijk en zet je je in voor de kinderen en hun families!!
Dikke knuffel

Deb 19-02-20 om 11:16

Een super lieve behulpzame vrouw
Zij verdient het!

Annemiek Schellevis 18-02-20 om 20:59

Een super aardige en vriendelijke vrouw
Die altijd klaar staat voor te helpen of je aan te horen

Anoniem 18-02-20 om 20:58

Liesbeth is een top vrouw met heel veel liefde voor anderen, ze verdient het echt 100 procent.

Joke 18-02-20 om 19:49

Een superfijne collega die bergen werk verzet en met heel haar hart zich inzet voor de Vlaardingse kinderen.

Anoniem 18-02-20 om 19:31

Ook al werkt het lichaam niet altijd mee ,ze gaat er voor niet zeuren glimlach op haar gezicht en gaan , want het is zo super leuk om te doen !!Het is zo belangrijk voor de taal ontwikkeling van het kind daar doe je het voor!
Je bent een KANJER!

Jils 18-02-20 om 19:29

Een topvrouw en geweldige vrijwilligster! Zoveel hart en passie voor haar werk!

Anoniem 18-02-20 om 19:23

Schrijf een reactie...

Jennifer 18-02-20 om 14:40

Topper! Super lieve en betrokken vrouw!

Anoniem 17-02-20 om 11:47

Inmiddels ken ik Liesbeth heel goed als vrijwilliger bij onze organisatie. Toen ik projectleider werd van de VoorleesExpress Schiedam heeft ze mij ook geweldig ondersteund, zodat ik een goede start kon maken. Naast voorlezen, coƶrdineren, het verzorgen van workshops en het verlenen van diverse hand-en spandiensten enthousiasmeert Liesbeth haar collega's en andere vrijwilligers!

Marian van der Pauw van Haaften 17-02-20 om 11:10

Liesbeth is vrijwilliger bij de VoorleesExpress. Ze leest voor bij gezinnen, coƶrdineert alle gezinnen die uit de Westwijk van Vlaardingen komen ( en dat zijn er veel)en doet ook nog veel andere zaken voor de VoorleesExpress. Ze heeft middagen voorgelezen in de bibliotheek, geeft voorstellingen voor de kinderen en de ouders. Ook is ze met hart en ziel betrokken bij de gezinnen. Ze geeft bijeenkomsten over interactief voorlezen en vertellen. Ze coƶrdineert maar voert het voorlezen ook echt uit in de praktijk. De gezinnen en de voorlezers zijn ontzettend blij met haar. Ze is creatief en maakt lesbrieven bij de boeken.
Ik ben de projectleider van de VoorleesExpress Vlaardingen en ze heeft mij vanaf het begin van dit project geholpen. Ik ben blij met Liesbeth als vrijwilliger! Voor mij is zij een superheld.

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:MovisieSpectrum

Cookie-instellingen