Liesbeth Wijbrands

581 keer bekeken 16 comments

De VriendenLoterij Passieprijs is dé prijs voor vrijwilligers die zich op buitengewone manier hebben ingezet voor hun vrijwilligerswerk. Deze editie van de Nationale Vrijwilligersprijzen zijn alle Passieprijs-vrijwilligers winnaar! Iedereen ontvangt een bescheiden prijs (geheim!) en gratis toegang tot het festival met workshops. We maken er echt een feestje van! Hieronder zie je alle kandidaten!

De uitreiking is digitaal op 16 april om 20:00 uur via de Facebookpagina van de Vrijwilligersprijzen en natuurlijk hier op de website!

De VriendenLoterij stelt de prijzen beschikbaar!

 
 

 

Liesbeth is coƶrdinator, voorlezer en trainer bij de VoorleesExpress Vlaardingen - Schiedam

Liesbeth zet zich al vijf jaar als vrijwilliger in voor de VoorleesExpress, die door Stichting Aanzet wordt uitgevoerd in Vlaardingen en Schiedam. Naast haar taak als coördinator, leest ze zelf voor bij gezinnen thuis en traint ze de andere vrijwilligers in interactief voorlezen.

Ondanks lichamelijke beperkingen en vermoeidheid zet Liesbeth zich volledig in. Met haar vrolijke aanwezigheid inspireert ze de andere voorlezers en brengt ze voorleesplezier bij 'haar' gezinnen.

Liesbeth bedenkt en organiseert evenementen waar we de VoorleesExpress onder de aandacht van nieuwe vrijwilligers kunnen brengen. We willen Liesbeth graag in het zonnetje zetten!

Images

Register

Comment

Twitter

16  Comments

We use CAPTCHA to prevent spam. Tick the checkbox to continue. You might be asked to select certain images

One moment ...
Anoniem February 22, 2020

Schrijf een reactie...

Kasia February 22, 2020

Liesbeth is echt lieve vrouw.šŸ˜˜šŸ˜˜

Hennie February 19, 2020

Liesbeth heeft een passie voor haar werk. Bewondering dat ze op deze positieve manier de kinderen en ouders stimuleert om te laten zien dat voorlezen de taalontwikkelibg stimuleert. Wie goed doet goed ontmoet.

Ron February 19, 2020

Ze is een enorme inspiratiebron.
Wat een mooi mens... blij dat ik haar ken.

Anoniem February 19, 2020

Kanjer, jij verdient het

Kirsten Ebeli February 19, 2020

Wat een topper ben je!!! Ik heb veel bewondering voor je ondanks je wat minder functionerende lijf ben je altijd vrolijk en zet je je in voor de kinderen en hun families!!
Dikke knuffel

Deb February 19, 2020

Een super lieve behulpzame vrouw
Zij verdient het!

Annemiek Schellevis February 18, 2020

Een super aardige en vriendelijke vrouw
Die altijd klaar staat voor te helpen of je aan te horen

Anoniem February 18, 2020

Liesbeth is een top vrouw met heel veel liefde voor anderen, ze verdient het echt 100 procent.

Joke February 18, 2020

Een superfijne collega die bergen werk verzet en met heel haar hart zich inzet voor de Vlaardingse kinderen.

Anoniem February 18, 2020

Ook al werkt het lichaam niet altijd mee ,ze gaat er voor niet zeuren glimlach op haar gezicht en gaan , want het is zo super leuk om te doen !!Het is zo belangrijk voor de taal ontwikkeling van het kind daar doe je het voor!
Je bent een KANJER!

Jils February 18, 2020

Een topvrouw en geweldige vrijwilligster! Zoveel hart en passie voor haar werk!

Anoniem February 18, 2020

Schrijf een reactie...

Jennifer February 18, 2020

Topper! Super lieve en betrokken vrouw!

Anoniem February 17, 2020

Inmiddels ken ik Liesbeth heel goed als vrijwilliger bij onze organisatie. Toen ik projectleider werd van de VoorleesExpress Schiedam heeft ze mij ook geweldig ondersteund, zodat ik een goede start kon maken. Naast voorlezen, coƶrdineren, het verzorgen van workshops en het verlenen van diverse hand-en spandiensten enthousiasmeert Liesbeth haar collega's en andere vrijwilligers!

Marian van der Pauw van Haaften February 17, 2020

Liesbeth is vrijwilliger bij de VoorleesExpress. Ze leest voor bij gezinnen, coƶrdineert alle gezinnen die uit de Westwijk van Vlaardingen komen ( en dat zijn er veel)en doet ook nog veel andere zaken voor de VoorleesExpress. Ze heeft middagen voorgelezen in de bibliotheek, geeft voorstellingen voor de kinderen en de ouders. Ook is ze met hart en ziel betrokken bij de gezinnen. Ze geeft bijeenkomsten over interactief voorlezen en vertellen. Ze coƶrdineert maar voert het voorlezen ook echt uit in de praktijk. De gezinnen en de voorlezers zijn ontzettend blij met haar. Ze is creatief en maakt lesbrieven bij de boeken.
Ik ben de projectleider van de VoorleesExpress Vlaardingen en ze heeft mij vanaf het begin van dit project geholpen. Ik ben blij met Liesbeth als vrijwilliger! Voor mij is zij een superheld.

Hart voor vrijwillige inzet? Sluit aan!

Wij vragen alle organisaties die werken met en voor vrijwilligers om aan te sluiten. Met jullie stem krijgt vrijwillige inzet de plek die het verdient.

Lid worden

Aan het Platform Vrijwillige Inzet werken:Nederland FilantropielandLokale Fondsen NederlandMovisieSpectrum

Cookie settings